У Ківерцях затримали серійного викрадача кабелів

У Ківерцях затримали серійного викрадача кабелів
У райцентрі Ківерці міліціонери спіймали злодія, який тривалий час викрадав телефонні кабелі – злодій ходив на «діло» зі спеціальними інструментами.

Про це інформує СЗГ УМВС України у Волинській області.

Крадіжки телефонних кабелів не на жарт сполошили ківерчан. Адже торік було скоєно сім таких крадіжок, а нинішнього року – вже три. Такий перебіг подій підштовхнув правоохоронців до рішучих дій.

«Як показувала практика, злодюга працював вночі: з третьої до п’ятої години. Такий графік роботи злочинець вибрав невипадково, адже патруль, котрий заступав для охорони громадського порядку, в місті працював саме до 3-ї ранку», - кажуть міліціонери.

Було створено кілька груп із працівників райвідділу міліції. Результат не забарився: правоохоронці затримали місцевого мешканця 25-річного Ігоря, який намагався скоїти крадіжку кабелю. Для цього промислу в затриманого при собі були всі необхідні інструменти: кусачки, сумка для кабелю та нехитрий винахід у вигляді телескопічної вудки, з допомогою якої спритник діставав кабель.

Після крадіжки злодій ішов до лісу, де випалював кабель, щоб дістатися до кольорового металу – міді. Таким способом молодик заробляв на життя, оскільки кращої роботи, як зауважив затриманий, не міг знайти.

Підозрюваний уже зізнався у скоєнні десятка крадіжок. Порушена кримінальна справа. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а шо то хіба такі вже великі гроші можна получити за жменьку тої міді? бо ж то вночі не спати, красти, в лісі ховатися, палити - то вам не штани в офісі протирати. а потім ше й в тюрму сісти. я ше понімаю - люка каналізаційного вкрасти: взяв одного і він таки шось важить. а то - дротіки :-(
Відповісти
В тюрму звичайно по першому разу паренек не попаде,суд присудить по першому разу "условку" , а ось з приводу роботи, що її важко тепер найти молодому чоловікові в 25 років який має руки,ноги... Справа в іншому - ніхто з молоді не хоче працювати за мінімальну з/п в 1.000грн. В них апетити та запроси повише: бмв останньої моделі,дівчата і тд і тп Але не всім це дано мати..Отож мораль цієї історії така - роботи не хоче , красти не вміє висить на шиї у батьків і "брєдіт" ілюзіями на те, що коли небудь розбагатіє,хоча сам в цьому житті палець об палець не стукнув щоб...?
Відповісти
Останні новини
Чоловік замерз у гаражі
14 лютий, 2012, 11:56
У Ківерцях затримали серійного викрадача кабелів
14 лютий, 2012, 11:29