Предмети інтер'єру на будь-який смак від STS.ua*

Предмети інтер'єру на будь-який смак від STS.ua*
Сучасний ремонт включає в себе не тільки шпалери або підлоги, але і якісні меблі і декор. Це невід'ємна частина кожної кімнати. Потрібно не просто купити деталі для оформлення приміщення, але підібрати такі, які будуть відповідати стилю, не захаращувати простір. Всі предмети повинні бути практичними, гарними і зі смаком.

Клієнти часто звертаються до дизайнерів, які допомагають підібрати відповідні варіанти декору або меблів, які ідеально впишуться в приміщення. Все більше уваги при виборі предметів інтер'єру звертається на зручність, дизайн і екологічність. Саме такі елементи дизайнерського декору для інтер'єру пропонує майданчик sts.ua/products/41/dekor/.

Чому варто купувати предмети інтер'єру саме тут


Магазин має широкий асортимент меблів, розроблених дизайнерами з Європи. Вони підійдуть для будь-якого сучасного інтер'єру, стануть родзинкою вашого приміщення.

У магазині STS.ua можна вибрати товари за такими категоріями:

• меблі для будь-якого приміщення: в дитячу, для кухні, передпокої, вітальні, спальні, кабінету або ванною, вулична та офісна;

• елементи декору: годинник, дзеркала, картини, текстиль;

• сантехніка: раковини, душові, ванни, унітази, змішувачі;
освітлювальне обладнання;

• підлогові покриття: паркет, ламінат, килими.

Тут пропонуються і двері. Можна знайти як міжкімнатні, так і вхідні, а також аксесуари до них. Майданчик має зручний інтерфейс, що дозволяє легко знайти потрібний товар завдяки розширеному меню. На сайті ви можете шукати по брендам, який можна фільтрувати за категоріями, країнам-виробникам, дизайнерам, ціною, а також відповідно потрібного стилю.

Особливості придбання


Каталог товарів вміщує понад сто тисяч найменувань. Розділ з новинками регулярно оновлюється. В розділ «Вибране» можна додати будь-які товари, що сподобалися, порівняти їх і вибрати те, що підходить за запитами найбільше.

Плюси інтернет-магазину:

• співпрацює з 868 європейськими брендами дизайнерських меблів;

• близько 10 000 задоволених клієнтів;

• має високий кредит довіри, на ринку 20 років;

• безкоштовна консультація по вибору;

• знижки та акції.

Отримати відповіді на питання або допомогу в підборі товарів можна, залишивши свої контакти. Менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом. Магазин має свої сторінки в соціальних мережах Інстаграм і Фейсбук, а також канал на Ютуб, де можна подивитися огляди на продукцію. Кожен зможе зробити покупку, яка буде його влаштовувати по всіх параметрах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.