Майже 67% школярів Волині ‒ пільговики

Майже 67% школярів Волині ‒ пільговики
Зі 120 тисяч волинських школярів майже дві третини - діти пільгових категорій.

А половина школярів потребують першочергового оздоровлення, - розповів під час засідання обласної міжвідомчої комісії з питань оздоровлення заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк.

Під час зібрання говорили про перебіг літнього відпочинку та оздоровлення дітей у Рожищенському, Локачинському та Горохівському районах, - повідомили у прес-службі ОДА.

Особливу увагу звернули на літнє оздоровлення дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки. Як зазначив Олександр Курилюк, особливістю організації літнього оздоровлення дітей на Волині є те, що зі 120 тисяч волинських школярів майже дві третини - діти пільгових категорій.

Це – діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, з багатодітних і малозабезпечених сімей.

Традиційно оздоровчими послугами в області буде охоплено 100% дітей-сиріт та дітей без батьківської опіки, 70% – дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей. Діти-інваліди оздоровлюються в санаторіях України та області.

Також школярі пільгових категорій направляються до ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія».

Станом на 1 серпня відпочинком та оздоровленням в області охоплено 55% дітей шкільного віку. До кінця сезону планується цей показник збільшити до 64%.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Майже дві третини – це 67%, а не 75. Ви взагалі в школі вчилися, чи на факультети журналістики всіх приймають?
Відповісти