У Ковелі ‒ скандал: чиновник проігнорувала депутатів

У Ковелі ‒ скандал: чиновник проігнорувала депутатів
Ковельські чиновники не захотіли повідомити депутатам міськради, чому в районному управлінні Держземагентства не було печатки.

25 липня депутат Роман Ляшук озвучив запит про відсутність у відомстві печатки з 15 до 24 липня, - повідомили у прес-службі міськради.

Печатки не було під час відпустки начальника управління Людмили Мярковської. Депутат поінформував: до нього звернулись керівники землевпорядних організацій міста і повідомили про неможливість погодити у відповідні до законодавства терміни документацію, зокрема й нормативно-грошову оцінку, через відсутність печатки.

Депутатський запит направили Мярковській.

Але вона як посадова особа проігнорувала звернення Ковельської міської ради.

Замість роз’яснень з даного питання міська рада отримала лист, у якому зокрема йдеться: «до завдань Управління не належать функції розслідування «зникнення печатки». Тому, вважаю, усний запит депутата міської ради Ляшука Р.В. безпідставним та необґрунтованим».

Оскільки відповідь не містить жодних роз’яснень, міський голова Олег Кіндер дав доручення направити відповідні матеріали для перевірки у Ковельську міжрайонну прокуратуру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі ‒ скандал: чиновник проігнорувала депутатів
14 серпень, 2013, 09:51