Як прикрасити інтер'єр: вертикальні жалюзі з малюнком*

Як прикрасити інтер'єр: вертикальні жалюзі з малюнком*
Вертикальні жалюзі — один з найпоширеніших видів сонцезахисних систем та альтернатива звичним шторам. Найчастіше вертикальні жалюзі можна зустріти в офісах і різних установах, перш за все через функціональність і не високу ціну. Останнім часом набувають популярності вертикальні жалюзі з малюнком, які чудово підходять для сучасних домашніх інтер'єрів.

Види вертикальних жалюзів


Найбільш популярні вертикальні жалюзі з малюнком із текстилю в Києві. Зазвичай, тканина виготовляється з синтетичних матеріалів, частіше використовують поліестер, поліефір, ПВХ матеріал, а також всілякі органічні суміші, такі як жаккард і креп. Ці тканини мають високу зносостійкість, не вигоряють на яскравому сонці і не «збирають» пил, тому що оброблені спеціальною антистатичною рідиною.

Також можна знайти пластикові і алюмінієві жалюзі. Вони оптимальні для медичних установ, дитячих садків. Пластик і алюміній на 100% не пропускають світло, наділені практичністю, екологічні і відповідають санітарним нормам. Досить великий вибір фактур і забарвлень ламелей дозволяє прикрасити абсолютно будь-який інтер'єр.

Мультифактурні вертикальні жалюзі дозволяють поєднувати в собі пластикові ламелі і тканину, тим самим утворюючи величезну кількість дизайнерських рішень. Також є мотузкові вертикальні жалюзі (інші назви — вертикальні жалюзі Стрінг, жалюзі з бамбукової соломи). Дані жалюзі з'явилися на українському ринку відносно недавно, але вже користуються популярністю.

Переваги жалюзів з малюнком


Жалюзі вертикальної конфігурації з малюнком — це звичайні жалюзі, що прикрашені фото, малюнками чи принтами. Виглядає таке зображення як справжній витвір мистецтва, прикрасити будь-яке приміщення.
Такі жалюзі мають ряд переваг, серед яких відмічають:

• Візуальне розширення площі: картини природи та зображення мегаполісів здатні «розмити» і «прибрати» стіни, розширивши межі кімнати в зоровому аспекті;
• Великий вибір варіантів принтів і зображень, що припаде до душі навіть найвибагливішим покупцям. Існує можливість навіть прикрасити жалюзі власною фотографією чи будь-яким малюнком на вибір.
•Доступна ціна: штори, виконані з дорогого матеріалу, обійдуться вам набагато дорожче, ніж друк малюнка на жалюзі.
• Не потребують спеціального догляду. Жалюзі достатньо інколи промивати теплою водою з піною, пил можна прибрати вінчиком чи за допомогою пилососа.
• Простий монтаж: прикріпити даний елемент декору можна самостійно. Професійного монтажу потребують тільки алюмінієві жалюзі.
• Довговічність: фотодрук не вигоряє на сонці, тому оформлення пластикового вікна буде мати ідеальний вигляд навіть після тривалого періоду часу.

Спеціалісти вважають: не важливо, яку конструкцію з фотодруком ви оберете та яке зображення використаєте (види природи, міста, натюрморт тощо), приміщення від такого декору зміниться на краще. Воно стане сучасним, неординарним і несхожим на інші. Такий інтер'єр — віддзеркалення Вашої особистості, і за бажанням Ви можете проявити всі свої дизайнерські здібності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.