Фінансова програма Aivix у сфері партнерського маркетингу*

Фінансова програма Aivix у сфері партнерського маркетингу*

Aivix: огляд для вебмайстрів


Aivix — це фінансова CPA мережа та партнерська програма у сфері партнерського маркетингу. Головні напрямки — ринок фінансових послуг і навчання фінансів. CPA-мережа платить гроші вебмайстрам за залучення клієнтів у фінансові сервіси. Після реєстрації користувачу доступні для роботи понад 100 різних ГЕО і топ ставки по кожному з них.

Про Aivix


Почала свою роботу партнерка у 2016 році, працюючи з кількома сотнями офферів, підтримуючи CPA й CPL моделі оплати. Поступово Aivix відкинула багато офферів, залишивши велику кількість авторських товарних пропозицій. Це дозволяє рекламній мережі виплачувати своїм партнерам до 650 доларів США за конверсію.
Примітно, що Aivix є однією з перших партнерок, які використовували інноваційний спосіб рекламування фінансових сервісів. Потенційні клієнти не повинні розбиратися в складних програмах та специфічній термінології. Партнерка допоможе поступово розібратися з тим, як використовувати різні інструменти і формувати дохід.

Скільки можна заробити


Ставки безпосередньо залежать від ГЕО. На європейському ринку серед офферів присутні пропозиції, де виплачують близько 630-650 доларів.
Топовим партнерам з якісним трафіком CPA, мережа може надати VIP-статус, та виплачувати 700 доларів за кожного клієнта. Також для надійних джерел хорошого трафіку Aivix пропонує ексклюзивні промо.

Оффери


В особистому кабінеті юзера є більше 40-ка офферів з фінансів, що охоплює більше сотні різних країн. Оплата рекламодавцем за будь-яку товарну пропозицію відбувається за CPA моделлю. Виплата відбувається за перший мінімальний депозит.

На ставку впливає ГЕО і оффер безпосередньо. Є можливість отримати доступ до приватних офферів, серед яких є ті, що працюють за CPL моделлю. Для цього потрібно звернутися до персонального менеджеру.
На сайті можна дізнатися детальну інформацію по будь-якому офферу:
• розмір ставки;
• тип прийнятого трафіку;
• країни;
• опис пропозиції.

Що пропонує для вебмайстрів


Власники лендінгів відзначають велику кількість привабливих пропозицій, що стосуються різних ніш. Із запропонованого переліку можна обрати найбільш оптимальні партнерки для різної ЦА.

Основні плюси від Aivix вебмайстрам:


• Приймається практично будь-який трафік. CPA-мережа працює з будь-яким трафіком крім мотивованої аудиторії, перенаправлення та електронної пошти. Відповідно, вебмайстер може залучати користувачів, використовуючи багато каналів.
• Швидкий запуск кампанії. Для багатьох партнерок пропонуються готові промо.
• Детальне тестування, щоб оцінити ефективність партнерки. Для цього потрібно звернутися в службу підтримки, яка до речі може запропонувати прокачані акаунти під Ваші цілі.
• Можливість виводити кошти багатьма платіжними системами - Bitcoin, Paypal, Exmocode, Webmoney, Capitalist.
• Функція паркування доменів. Також є можливість скорочувати посилання для кожного офферу окремо. Це корисно для полегшення аналізу конверсій.
• Бонуси. У розділі, присвяченому бонусам, вебмайстер може отримати доступ до найбільш популярних і привабливих сервісів, що підвищує ефективність співпраці з партнерками. Також за кожен лід веб-фахівець отримує авторські монети рекламної мережі - Aivix Coin. Потім їх можна буде обміняти на призи в спеціальному розділі на сайті.
• Особистий менеджер. Зареєструвавшись, веб-фахівець отримує особистого менеджера. Менеджер Aivix відповість на питання з приводу фінансів, допоможе розібратися в особистому кабінеті тощо.
• Без залучення посередників. Партнерська програма Aivix співпрацює безпосередньо з брокерами і пропонує авторські оффери. За рахунок цього партнерка платить за найбільш високими ставками.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.