Луцька райрада допомагатиме шукати працівників у новий заклад у Маневицькій громаді

Луцька райрада допомагатиме шукати працівників у новий заклад у Маневицькій громаді
Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та його радник Юрій Ройко побували у Маневицькій громаді із робочим візитом.

Про це йдеться на сайті установи.

До них звернулися власники нового відпочинково-розважального комплексу, що відкрився нещодавно у с. Колодії, із проханням посприяти у налагодженні контактів із місцевою владою для пошуку майже 20 працівників на роботу у їхньому закладі.

«Ми підтримуємо добросусідські контакти з усіма громадами та районами, тому, коли до нас звертаються по допомогу із сусідніх районів – не відмовляємо, бо завжди раді співпраці. Разом із головою Маневицької громади Олександром Гаврилюком ознайомилися із роботою відпочинково-розважального комплексу, баченням його власників щодо розбудови громади, передусім – у сфері створення нових робочих місць», - розповів Юрій Ройко.



Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук зауважив, що проблема безробіття особливо гостро існує у Маневицькій громаді, оскільки вона межує із Варашем (колишня назва - Кузнєцовськ) і місцеві жителі або працевлаштовані на атомній станції, або ж їздять за кордон на заробітки.

«Це дуже добре, що бізнес розвивається у селах, бо, крім того, що будуть сплачуватися податки в місцевий бюджет, ще й люди мають роботу», - сказав голова райради.



В рамках візиту керівники Луцької райради також відвідали ЦНАП у Маневичах та побували у краєзнавчому музеї, де зберігається знайдений кілька років тому 800-літній човен-довбанка.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.