У ковельських дитсадках відкриватимуть нові групи

У ковельських дитсадках відкриватимуть нові групи
У нинішньому навчальному році у Ковелі планується відкриття додаткової групи на 20-25 місць на базі ДНЗ № 7.

Зараз у місті діє тринадцять дитячих садків. Тут уже завершуються ремонті роботи та облаштування приміщення, ‒ повідомляють у Ковельській міській раді.

За кошти міського бюджету виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт чотирьох групових кімнат у ДНЗ № 1. Роботи триватимуть впродовж року, а відкриття планується на наступний навчальний рік. Тож, восени 2014 року ще додатково близько 150 ковельських дітей зможуть відвідувати садок.

Продовжується підготовка приміщень на базі ДНЗ № 6 та № 9, у яких також буде відкрито по одній додатковій групі.

У перспективі Ковель має можливість розширити мережу дошкільних установ. В мікрорайоні «Сільмашу» на вул. Відродження, 12 а є приміщення комунальної власності, яке перебуває на балансі РЖКП № 2. Це колишній дитячий садок, який багато років не використовується за призначенням. Частина кімнат перебуває в оренді.

У планах міської влади на 2015 рік облаштувати ще 5-6 груп для дошкільнят. А це орієнтовно 150 місць для дітей та 50 робочих місць для педагогічного та обслуговуючого персоналу.

На серпневому засіданні виконавчого комітету міський голова Олег Кіндер зауважив, що облаштування ще одного дошкільного навчального закладу дасть змогу місту частково вирішити проблему відсутності вільних місць у дитячих садках, тому при плануванні бюджету кошти будуть передбачені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У ковельських дитсадках відкриватимуть нові групи
14 серпень, 2013, 18:16