Через крадіжку обладнання лучани не можуть відстежувати рух маршруток

 Через крадіжку обладнання лучани не можуть відстежувати рух маршруток
Невідомі зловмисники поцупили обладнання луцького інтернет-провайдера підприємства «Візор».

Ця крадіжка наробила чимало біди – уже добу не функціонує система GPS-моніторингу за рухом маршруток, не працює офіційний сайт міськради, ‒ пише IA ZIK.

Від самісінького ранку 14 серпня не функціонує система «МАК», яка створена для GPS-моніторингу за рухом луцьких маршруток. Як з’ясувалося, невідомі поцупили обладнання на підприємстві «Візор», яке й обслуговує систему.

У прес-службі міліції кажуть, що повідомлення про крадіжку внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань ще о 10:00 сьогодні, 14 серпня. «На місце виїхала слідчо-оперативна група. Встановлено, що на підприємстві «Візор» викрадено обладнання на понад 60 тисяч гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Триває досудове розслідування», – розповіли у СЗГ УМВС у Волинській області.

Як виявилося, заручниками ситуації стало не тільки підприємство, а й пересічні лучани. Адже наразі вони не можуть простежити в інтернеті за рухом маршруток за допомогою системи «МАК», яку обслуговує «Візор». «У нас покрали обладнання, сервери. Коли запрацює сайт, важко сказати», – розповіли телефоном у «Візорі».

Окрім того, увесь день не працював й офіційний сайт міськради. У відділі інформаційної роботи муніципалітету повідомили – це також через крадіжку на «Візорі». Адже саме це підприємство обслуговує інтернет-представництво мерії.

«Зараз фахівці відділу комп’ютерного обслуговування міськради працюють над відновленням роботи ВЕБ-ресурсу», – повідомили у прес-службі мерії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
мабуть вкрали самі у себе.
Відповісти
Це все ГОЛЄВА з своїм САНРАЙЗОМ вичворяє. То начальника транспортного управління замовила, щоб він пішов з посади та свого чоловічка поставити.То крадіжку устаткування на ВІЗОРІ організувала,щоб запропонувати послуги іншого-свого оператора.Молодецьць чувіха добре працює!
Відповісти
Оце ж біда: не працюють сайти Мак та ЛМР (доречі у мене чомусь вони завантажуються)....А те що у людей взагалі інтернету немає, це так...неважливо.
Відповісти
Останні новини
Україна ‒ Ізраїль 2:0. ВІДЕО
14 серпень, 2013, 22:56
Через крадіжку обладнання лучани не можуть відстежувати рух маршруток
14 серпень, 2013, 18:41