У Києві горить ринок. ФОТО. ВІДЕО

У Києві горить ринок. ФОТО. ВІДЕО
На станції метро Героїв Дніпра в Києві загорівся ринок.

Судячи з відео, яке зʼявилося на YouTube, масштабна пожежа охопила майже весь ринок, ‒ пише ТСН.

Як пишуть користувачі форуму sovet.kidstaff, палають великі павільйони в центрі. На місце події приїхали пожежні. Проте не вдавалося подолати вогонь, і він продовжував поширюватися. Пожежним начебто не вистачало води.

За свідченнями очевидців, від вогню почали вибухати балони з газом. Тим часом біля ринку почали збиратися обурені торговці. Вони впевнені, що ринок загорівся внаслідок підпалу.

Охорона не пускала людей всередину. Як пише користувач sovet.kidstaff, яка живе неподалік, у них відчувається сильний запах гару: «І туман за вікном ‒ диму притягло».

Пожежу майже ліквідували. Рятувальники наразі гасять маленькі осередки вогню та починають рахувати завдані полумʼям збитки. Пожежники уникають коментарів про ймовірні причини займання. Не говорять вони також і про обставини ліквідації та площу, котру охопив вогонь. Достеменно відомо лишень, що постраждалих внаслідок НП немає.

За словами очевидців, охоронці ринку спершу повелися неадекватно. Вони забороняли допомагати їм у ліквідації вогню та зволікали зі зверненням до пожежників. Коли врешті рятувальники прибули на місце події, вони зіштовхнулися з іншою, доволі типовою для вітчизняних ринків проблемою – відсутністю можливості проїхати ближче до охопленого вогнем обʼєкту. Всі шляхи були перекриті кіосками та крамницями. Пожежникам довелося перекидати рукави для подачі води через дахи таких споруд.

Попри ці перешкоди, з ліквідацією полумʼя фахівці впоралися досить оперативно. На місці пожежі працювали щонайменше 10 машин пожежної служби. За приблизними підрахунками очевидців, вогонь охопив близько 300 кв. метрів торгових приміщень. Внаслідок пожежі 11-й павільйон ринку вигорів повністю. Це – центральний павільйон на ринку. Він найбільший за площею та висотою. Приміщення займало приблизно 1/5 частину торгової території всього ринку.

За ліквідацією пожежі в сльозах спостерігав натовп людей. Це були власники торгових місць в охопленому вогнем приміщенні. У полумʼї згорів увесь крам.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і там палиця
Відповісти
Останні новини
У Києві горить ринок. ФОТО. ВІДЕО
15 серпень, 2013, 01:27
Україна ‒ Ізраїль 2:0. ВІДЕО
14 серпень, 2013, 22:56