Імплантація зуба: не страшно, не боляче, на все життя

Імплантація зуба: не страшно, не боляче, на все життя
Відсутність зубів, навіть одного, робить негативний вплив на всю зубощелепну систему і здоров'я організму в цілому - нерівномірний розподіл навантаження, неякісне пережовування їжі і, як наслідок, проблеми зі шлунком. Уникнути цих неприємностей допоможе імплантація зубів в Києві, яку ось уже багато років успішно проводять фахівці стоматології WDR «Вайдер» на Позняках.

Переваги установки імплантатів


Природність відчуттів
Після видалення зуба, імплантації імпланта і установки коронки, потрібно буквально кілька днів на звикання. По їх закінченню, пацієнт не буде відчувати абсолютно ніяких дискомфортних відчуттів.

Простота догляду
Ніякого спеціального догляду за імплантами не потрібно. Пацієнту потрібно чистити зуби два рази в день. Додатково рекомендується використовувати флос і використовувати ополіскувач. А якщо ще кожні півроку відвідувати лікаря з метою проведення профілактичного огляду, то імпланти прослужать «вірою і правдою» все життя.

Зовнішній вигляд
Повний ряд здорових зубів виглядає прекрасно. І в цьому випадку, у імплантів немає конкурентів. Коронка таких штучних зубів виготовляється індивідуально в кожному окремому випадку, завдяки чому існує можливість вибору її кольору, у відповідність з відтінком природних зубів, а також розміру і форми, в залежності від особливостей зубощелепної системи пацієнта.

Збереження здорових зубів
При установці мостів, з метою їх надійної фіксації, потрібно обточування здорових (опорних) зубів. У випадку з імплантами, необхідність обточування сусідніх зубів виключається.


Термін експлуатації
Більшість виробників імплантів дають довічну гарантію на продукцію. Однак зважаючи на особливості людського організму, а саме, кісткової тканини, яка в процесі старіння зменшується, термін експлуатації імплантату становить від 10 до 15 років.

Збереження форми м'яких тканин
Після приживлення штучного кореня, лікар формує м'які тканини за допомогою формувача. Таким чином, після фіксації вироби на титановому корені, ясна виглядає як і під природним зубом.

Повне відновлення жувальної функції
У разі установки моста або знімного протезу, накладаються обмеження на вживання в їжу певної категорії продуктів. З імплантатами, пацієнт може кусати і пережовувати будь-які продукти, нічим не обмежуючи свої переваги.

Відсутність больових відчуттів
Це найпоширеніша причина, після фінансову складову питання, по якій пацієнти відмовляються від імплантації. Установка імплантів - це зовсім не боляче, тому що в процесі проведення процедури і протягом декількох днів після її закінчення, пацієнт приймає знеболюючі препарати, які повністю нейтралізують будь-які хворобливі відчуття.

Для отримання додаткової інформації щодо процедури імплантації або запису на прийом до фахівців стоматології на Позняках WDR «Вайдер», зв'яжіться з фахівцями клініки будь-яким зручним для вас способом - по телефону, електронній пошті або за допомогою форми зворотного зв'язку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Імплантація зуба: не страшно, не боляче, на все життя
22 червень, 2021, 11:01