Косметика в інтернет-магазині - швидко та недорого*

Косметика в інтернет-магазині - швидко та недорого*

Яку косметику пропонують магазини?


Ще кілька десятиліть тому для більшості людей поділу косметичної продукції на професійну (салонну) і звичайну не існувало. Ті засоби, які використовувалися косметологами, не потрапляли в роздрібну торгівлю.

Модниці-красуні вважали верхом щастя дістати тюбик від Lancome або Ален Мак. Однак фахівці вже тоді добре розуміли, чим відрізняються салонні засоби від звичайних, що продаються разом у великих магазинах. На щастя, цей час давно минув. Сьогодні кожен може вирішувати, що йому важливіше — доглянута зовнішність або видимість ефекту. Усю необхідну косметику можна знайти на https://ua.cosmohit.ua.

Групи косметичних засобів


Косметологи ділять засоби на такі основні групи:
• масова косметика;
• мідл-маркет;
• професійна (салонна);
• космецевтика (аптечна).

Масова косметика


Особливість продуктів цього виду — низька ціна, типовий склад, що включає мінімум корисних інгредієнтів і значна кількість штучних консервантів. Це нерідко стає причиною алергії, подразнення шкіри та інших побічних ефектів.

Дешева косметика всюдисуща: її можна знайти і в гіпермаркетах, і в скромних провінційних крамничках, але ніколи — в спеціалізованих магазинах. Це зрозуміло, адже що б не обіцяли виробники, вона не вирішує проблем шкіри або волосся, максимум — підтримує їх стан на тому ж рівні.

Мідл-маркет


Засоби цього сегмента часто зараховують до ринку масової продукції, особливо якщо вони реалізуються через звичайні магазини. Але це не зовсім вірно. Вміст біологічно активних компонентів в продуктах класу мідл-маркет значно вище, а включені в їх склад консерванти хоч і зроблені хімічним шляхом, але все ж створені на основі рослинної сировини.

Продається мідл-маркет в основному в парфумерно-косметичних магазинах. Якщо у масової косметики найцікавіше і дороге — це її реклама, головний плюс продуктів мідл-маркет — зручність у використанні. Ризик алергії мінімальний, а результат від застосування добре помітний. Таким чином, у продуктів мідл-маркет є два безперечних плюси: невисока ціна і не погана якість, і один істотний недолік — вона викликає звикання і через деякий час перестає давати результати.

Професійна косметика


Такі косметичні засоби застосовуються в салонах краси. Це продукти з «посиленим» складом, з включенням великого числа активних інгредієнтів і добавок, які мають помітний вплив на шкіру і волосся. Щоб використовувати «професіоналку» на практиці, косметологи проходять спеціальне навчання.

Висока концентрація корисних речовин, запатентовані технології дозволяють вносити цінні інгредієнти в повному обсязі. Саме тому професійні засоби дають відмінний результат уже після першого застосування. Ще одна важлива відмінність «професіоналки» — широкий асортимент: в ній не може бути менше як 100 найменувань, вона обов'язково розділена на лінії по догляду за різними типами шкіри або волосся. Практично всі виробники професійних продуктів пропонують як салонні препарати, так і домашні серії. У домашніх рівень активних речовин дещо менше, проте вони чудово справляються з покладеними на них функціями, підходять для підтримуючого догляду, необхідного між відвідинами косметолога. Вся професійна продукція має сертифікати якості, протестована дерматологами й відповідає міжнародним стандартам.

Космецевтика


Космецевтика (аптечна косметика) — це професійні косметичні продукти, що мають яскраво виражений лікувальний ефект. Як випливає з назви, космецевтика виготовляється в фармацевтичних лабораторіях, а продається в аптечних мережах.
У складі засобів цього виду безліч цілющих компонентів рослинного походження і мінімум хімії. До них пред'являються підвищені вимоги з безпеки компонентів, тому вони гіпоалергенні, завжди проходить серйозні клінічні випробування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.