Що таке бралет і як правильно його носити*

Що таке бралет і як правильно його носити*
Багато жінок не підозрюють, як правильно підібрати собі нижню білизну. Це призводить до того, що багато хто з них вважають, що «комфорт» і «бюстгальтер» - практично несумісні речі. На щастя, це не так. Серед зручних моделей жіночих бюстгальтерів, представлених на сайті sokolingerie.com варто звернути увагу також на бралети.

Чим відрізняється бралет

Бралет - це різновид бюстгальтера без «кісточок». Це м'яке виріб, зазвичай виготовлене з натуральних матеріалів, прикрашене мереживами або іншими декоративними деталями. Бралет підходить не тільки для маленьких грудей - спеціально розроблена конструкція дозволяє розподіляти навантаження і для власниць пишних форм.

За своєю структурою бралет сильно нагадує спортивний ліфчик, тому відрізняється зручністю і комфортом в будь-якій ситуації. Однак він виготовлений таким чином, що підходить як для романтичного побачення, так і для активної прогулянки за містом. Це універсальна річ, яка підійде практично для будь-якої мети і стане вигідним придбанням. Особливо ефектно бралет виглядає разом з шовковим кімоно, наприклад, з моделями, представленими за посиланням: https://sokolingerie.com/collections/kimono.

Такий вид бюстгальтера відрізняється цілим рядом переваг:

- використання натуральних тканин, які не шкодять здоров'ю;
- комфорт і зручність в будь-який час доби;
- підходить для будь-якої форми і розміру грудей;
- можна носити цілий рік: мінімальна щільність тканини дозволяє шкірі дихати влітку.

Найкраще підібрати якісні бренди, які відповідають за довговічність і комфортність продукції. Мінімальний каркас конструкції дозволяє використовувати бралет в будь-який час, в тому числі в період грудного вигодовування або лікування запалення молочної залози.
В останні кілька років бралет перестав бути виключно нижньою білизною. Тепер на вулицях можна зустріти все більше і більше жінок, які вважають за краще носити бралет як топа або майки, або накидати наверх сорочку, жакет, що не застібаючи.
Цю тенденцію підтримують багато модні будинки - на подіумах можна зустріти абсолютно нестандартні поєднання - наприклад, офісні піджаки, накинуті на напівпрозорі бралет. Однак в магазинах з'являються більш спокійні варіанти, які з полюванням розкуповуються жінками різного віку.

З чим носити бралет

Бралет добре підходить під будь-який стиль одягу: спортивний, офіційний, діловий. До варіантів його поєднання відносяться:



1. Як топа - багато моделей прикрашені найтоншими мереживами або переплетеннями ниток на спині. Такі ошатні бралет можна носити як верхній одяг - звичайно, не на офіційні заходи, а в клуб або на вечірку.

2. Разом з білою сорочкою - сорочку можна красиво зав'язати вузлом знизу або залишити не застебнутим. Вона буде відтіняти ошатне нижню білизну, але, в той же час, дозволить образу не вийти за рамки пристойності.

3. З сукнею з відкритою спиною - майстерно підібраний бралет прекрасно відтіняє красу сукні і робить навіть найпростішу модель незвичайною.

4. З будь-яким низом з високою талією - шортами, джинсами або спідницями. Бажано підбирати спокійні тони або класичні принти.

5. Прекрасно підійде для романтичної зустрічі в якості еротичного нижньої білизни.

Для того щоб продемонструвати гарну спину в бралет, рекомендується робити зачіски, що відкривають шию - наприклад, високий пучок або кінський хвіст. Бралет часто використовують для домашніх вечірок з ночівлею. Він успішно замінює піжаму - завдяки відсутності жорсткого каркаса, в ньому зручно і комфортно спати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.