Легінси повертаються — хіт нового модного сезону*

Легінси повертаються — хіт нового модного сезону*
Легінси — загальне божевілля 80-90-х — повернулися! Хоча і зазнали деяких змін. Тепер вони не глянцеві блискучі, а матові, наприклад такі — https://forfitness.com.ua/losiny-legginsy/. І носити їх тепер слід не замість штанів, а як заміну колготкам, тобто доповнювати ще якимось предметом гардероба: подовженим светром або майкою, короткою джинсовою спідничкою. Також до легінсів підійдуть сукні а-ля "бебі-дол".

У повсякденних образах


Вщухли пристрасті по яскравих відтінках — малиновим, бірюзовим, фіолетовим. Модні легінси 2021 спокійних тонів, а найчастіше — чорні. Такі підходять жінкам будь-якого віку, і не будуть виглядати вульгарно навіть з діловим костюмом. Ще модні варіанти забарвлень — шоколадний і сірий. І ніяких малюнків і страз!

Ще один плюс — легінси набагато щільніше колгот. У них не так холодно і вони не рвуться зі швидкістю світла. Кращим взуттям під них буде високий каблук або ж балетки, або навпаки — грубі черевики на платформі. Категорично не рекомендується носити легінси з босоніжками чи в'єтнамками!

Однак, надягаючи легінси, ви повинні розуміти, що вони не здатні приховати жодного дефекту ваших ніг, скоріше, навпаки: підкреслять його. Це робить легінси привілеєм тільки дам з красивими ногами.

У спортивному стилі


Немає нічого неможливого. Ефективність тренувань підвищується в рази з правильно обраним одягом. В основі спортивних легінсів та лосин — еластичні тканини (нейлон + спандекс або бавовна + еластан). Такі моделі м'яко, але щільно прилягають до тіла, не сковуючи рухів, в тому числі при виконанні вправ на розтяжку. Щільний широкий пояс гарантує зручну посадку і робить силует більш витонченим. Матеріал добре «дихає». Ідеальний низ під спортивні топи та майки.

Обтягуючі легінси 2021 року для спорту модні у різних забарвленнях: з абстракціями, з імітацією татуювань, з фірмовими принтами брендів. Також спортивні жіночі легінси мають багато переваг:

• плоскі шви: виключений ризик натирання;

• крій ідеально підходить для інтенсивних навантажень: не перешкоджають рухам;

• універсальність: підходять для кардіо, силових тренувань, йоги та будь-яких видів фітнесу;

• мають антибактеріальне покриття, що гарантує відсутність неприємного запаху;

• довговічні: тримають форму і не втрачають яскравість після прання;

• щільна тканина: еластична, що не просвічує, тримає тепло і відводить вологу.

Ніколи не носили легінсів? Саме час спробувати, адже цей зручний одяг на вершині популярності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Легінси повертаються — хіт нового модного сезону*
31 липень, 2021, 11:36