Сучасний рециркулятор — очищувач повітря для вашого дому*

Сучасний рециркулятор  —  очищувач повітря для вашого дому*
Рециркулятор (очищувач повітря) — це прилад нового покоління, який перевершує УФ-рециркулятор за всіма показниками, при цьому ефективно застосовується в приміщеннях всіх класів чистоти, в тому числі особливо чистих і інфекційних приміщеннях. Також активно використовується в приміщеннях квартир, будинків, офісів, в приміщеннях з відсутньою або поганою вентиляцією і придбати можливо на сайті https://radfarm.com.ua.

Має цей прилад такі незамінні якості:
1. Очищення і знезараження. Пропускає повітря через комплексну систему очищення. В результаті затримується не менше 99% дрібних часток і мікроорганізмів.

2. Інактивація. Затримані мікроорганізми не залишаються живими й не розмножуються, а гинуть усередині очищувача повітря. При цьому фільтри залишаються стерильні!

3. Боротьба з вірусами та інфекціями. Ефективно знищує більшість збудників небезпечних інфекцій, вірусів грипу та інших захворювань, в т.ч. коронавірусної інфекції.

4. Фільтрація повітря. Комплексна система фільтрації очищає не тільки від пилу, вовни, пуху та інших алергенів, але також від спор цвілі, шкідливих газів і запахів.

Принцип роботи рециркулятора
Очищувач повітря розміщують всередині приміщення на будь-якій зручній стіні (бажано віддаленої від вікон і вхідних дверей). Прилад забирає повітряні маси через вхідні грати й пропускає їх через систему фільтрації, очищаючи від хімічних і механічних домішок, вбиваючи більшість небезпечних мікроорганізмів. Після цього повертає очищене повітря в приміщення через вихідний отвір.

Особливості рециркулятора повітряного



• Висока ефективність знезараження за всіма видами мікроорганізмів, в тому числі стійким до ультрафіолетового опромінення: цвілевих грибів, мікобактерій туберкульозу тощо.

• На відміну від Уф-рециркуляторів ефективний проти мікроорганізмів I-II групи патогенності.

• Устаткування не тільки знезаражує, інактивує (знищує), але й очищає повітря від пилу, алергенів, шкідливих речовин і запахів.

• Відповідає всім вимогам нормативів.

• Вартість змінних елементів в 5-10 разів нижче, ніж вартість тканинних і паперових HEPA-фільтрів і УФ-ламп.

• Фільтри виключають потрапляння мертвих мікроорганізмів в приміщення.

• Немає небезпечного випромінювання.

• Повністю безпечний для роботи 24/7 в присутності людей.
Споживання енергії в кілька разів нижче, ніж в УФ-рециркуляторів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.