Як правильно замовити гарячі тури та обрати для себе найкращий*

Як правильно замовити гарячі тури та обрати для себе найкращий*

Що таке гарячі тури і куди можна полетіти?


Гарячі тури — це тури з вильотом в найближчі дати. Як правило, такі тури з'являються і продаються дуже швидко і вимагають від Вас негайного рішення про придбання путівки на Putevka.ua.

Звідки беруться гарячі тури? Напередодні кожного сезону ведеться серйозна робота по формуванню майбутніх туристичних напрямків. Маркетологи в туроператорських компаніях аналізують дані минулого сезону і на їх основі створюють прогнози на наступний. Від цього залежить підписання договорів з приймальними компаніями й кількість запланованих авіарейсів. Вартість туру містить вартість проживання, авіапереліт, трансфер, медичну страховку та прибуток туркомпаній. Але скласти чіткий прогноз неможливо, тому за деякий час до вильоту можуть з'являтися «гарячі путівки».

Куди можна придбати гарячий тур


Турагентства в Україні зазвичай пропонують гарячі тури в Єгипет, Туреччину, ОАЕ, Грецію, Болгарію, Чорногорію, Албанію, Італію, Іспанію, Домінікану, В'єтнам, на Кіпр, Кубу та інші країни з вильотом із Києва.

Якщо у Вас немає точної дати відпустки або Ви не любите планувати заздалегідь, то гарячі путівки — прекрасна можливість заощадити. При цьому низька ціна не впливає на якість і умови відпочинку. Туристичній компанії вигідніше продати за зниженою ціною, ніж не продати зовсім. Тому це така ж путівка, яку можна купити заздалегідь, але без знижки. Особливість полягає в тому, що гарячі путівки з'являються за кілька днів або тижнів до вильоту (в разі оформлення візи).

Підготовка до відпочинку по гарячій путівці більш бентежна, але в хорошому сенсі. Якщо мова йде про раннє бронювання, то очікування відпочинку тягнеться нескінченно довго. Купівля туру за кілька днів до його початку не може не надихнути — адже весь залишок часу так чи інакше доведеться присвятити збору валіз, вивчення туристичної карти та інших етапів підготовки.

Але є й інші причини зниження ціни: так званий «не сезон», невдале розташування готелю, тип номерів, який не користується популярністю тощо. Багато популярних готелів викуповуються завчасно і за гарячими путівками в самий сезон ніколи не зустрічаються. Якщо Ви збираєтеся на відпочинок в самий пік сезону, то слід мати на увазі, що в такий час гарячих путівок практично не буває. В такому випадку краще користуватися концепцією Раннього Бронювання. В такому випадку ви будете завчасно знати: куди, коли саме ви відправляєтесь у відпустку і матимете безліч часу на підготовку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.