Кавомашина PHILIPS EP4349 / 70: огляд моделі*

Кавомашина PHILIPS EP4349 / 70: огляд моделі*
Нова кавоварка PHILIPS EP4349/70, яка дозволяє варити 8 різних видів кави натисканням однієї кнопки. Забезпечена зручною панеллю керування. Передбачено інструмент налаштування, який допомагає регулювати ароматичність і кількість напою. Виробник передбачив 12 швидкостей помелу зерен, що допомагає підібрати оптимальний ступінь помелу.

Користувачі відзначають простоту догляду: прилад складається з двох деталей, без трубок. Також модель оснащена спеціальним фільтром, який забезпечує захист від накипу, кавоварку не буде потрібно чистити до своєї 5000-ної чашки кави. До слова, всі деталі можна мити в посудомийці.

Призначені для користувача профілі — що це?


Виробник анонсував наявність 2-х профілів. По суті, апарат зберігає індивідуальні настройки для двох різних людей. Відповідно, сім'я з двох дорослих може з легкістю пити вранці ароматний напій і не витрачати час на перенастроювання апарату. Досить зручна фішка.

PHILIPS цієї моделі готує 8 різних напоїв:
• еспресо,
• капучіно,
• макіато,
• латте,
• допіо;
• рістретто;
• амерікано;
• романно.

За відгуками, тільки 2-3 улюблених види готуються постійно — ви просто любите конкретний вид кави, і функція на 8 різних напоїв потрібна досить рідко. Хіба що, коли до вас наскочили гості з метою побалуватися кавовими напоями. Значно більше хвалять модель завдяки 2 призначеним для користувача профілям.

Простота догляду


А ось це вже важливий фактор: вся варильна група (деталі, які беруть участь в приготуванні напою безпосередньо) знімається, і легко миється. До речі, помити запчастини можна і в посудомийній машині, що ще більше спрощує догляд.

Габарити


Вага такої "шайтан машини" близько 8-ми кілограм, максимальна висота чашки — 15 см. Для побутового користування варіант оптимальний. За раз можна засипати 275 г зерен, а це наполовину більш як 1 стандартна пачка.

LatteGo


Ще одна функція, яку особливо полюбили користувачі — LatteGo. Вона дозволяє збивати молоко в круглому резервуарі в ніжну, повітряну піну і подавати її в чашці з улюбленим лате. Так, така функція в домашніх умовах не може не радувати. Крім цієї інновації, виробник заявляє що надміцні жорна з кераміки здатні молоти каву для більш ніж 20 000 чашок напоїв. Тобто термін служби в апарату обіцяє бути значним.

Підсумовуючи: простий догляд, функціональність та сучасні фішки — модель має все необхідне для домашнього користування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.