Чого хоче жінка: коротко про кращий жіночий журнал*

Чого хоче жінка: коротко про кращий жіночий журнал*
Сучасна жінка бажає всього і відразу, і мова йде далеко не про матеріальні цінності. Вона бажає знати, що відбувається у світі шоу-бізнесу, які модні тенденції нового сезону, які туристичні точки й маршрути обов'язково варто відвідати в прийдешній час. Саме для таких дівчат, охочих володіти інформацією і знаннями випускається журнал marieclaire.ua.

Тисячі жінок по всій Україні із задоволенням читають видання на постійній основі, черпають цінні відомості про те, що відбувається в суспільстві й культурі, світському житті та політиці.

Топ популярних рубрик журналу Marie Claire Україна


Читачки відзначають кілька популярних рубрик, які особливо подобаються жінкам різного віку:
• Селебріті: тут зібрано все, що стосується сильних світу цього — знаменитих особистостей з різних сфер. Від яких думок страждає Кіт Герінґтон, з ким не бажає спілкуватися Дженніфер Еністон, і як пройшло весілля Хайді Клум? Всі ці цікаві матеріали читачки Marie Claire Україна дізнаються з рубрики Селебріті. До речі: ексклюзивні інтерв'ю для видання Marie Claire Україна також представлені у цій рубриці.

• Стиль життя: мабуть, одна з найулюбленіших інтелектуальних рубрик, де зібрані тренди світу літератури, навчання, інновацій та всього того, що стосується сфери знання в цілому. Журналісти Marie Claire вишукують саме цікаве і корисне: вихід нових романів і синглів, графік цікавих концертів, виставок, перформансів. Інтерв'ю з відомими особистостями й лідерами думок у самих різних галузях — ось те, про що можна почитати в рубриці Стиль життя.

• Краса: ну як же жіночий журнал може обійтися без тематики б'юті-індустрії? На відміну від безлічі глянцевих видань, в Marie Claire є маса корисних порад, які можна використовувати в реаліях сучасного життя в Україні: огляд нових парфумів, як поєднувати процедури краси й вакцинацію, які зачіски ідеально підійдуть для подорожі. Тільки практичні і корисні поради, які реально цікаво знати будь-якій жінці — ось за що люблять цю рубрику читачки різного віку.

• Brand Influencers- дуже нестандартна для журналу, але від цього не менш популярна серед читачок рубрика. Суть полягає в тому, що читачки журналу тестують новинки косметичного ринку і послуг. Журнал дає можливість не тільки спробувати інноваційні продукти, а й стати influencer у світі краси й дорости до справжнього експерта у сфері б'юті продуктів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.