У травні в Шацьку буде нова лікарня

У травні в Шацьку буде нова лікарня
Цьогоріч навесні у місті Шацьку поряд з поліклінікою планують добудувати районну лікарню, за зведення якої взялись восени минулого року.

Хід будівництва соціально важливого об’єкта оглянули 14 лютого обласні та місцеві владці.

Як розповів виконроб будівництва, двоповерховий об’єкт планують здати до 9 травня 2012 року. Тут буде денний стаціонар, станція швидкої медичної допомоги, процедурний кабінет, ліфт тощо.

За словами голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука, загальна вартість будівництва сягає близько 14 мільйонів гривень.

Крім того, шацькі медики продемонстрували представникам влади новий двоканальний цифровий ренгтгенапарат, який надійшов у місцеву поліклініку нещодавно.


Заступник генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів Світлана Крецу повідомила, що коштує сучасний апарат 750 тисяч гривень. Медики розповіли, що цей пристрій зручний тим, що дозволяє автоматично обирати режими. До всього, знімки можна надсилати електронною поштою в інші лікарні. Лікарям це зручно, якщо треба порадитись із колегами.

Владцям також продемонстрували котельню, яка обігріває приміщення поліклініки, а також розрахована на лікарню, яка саме будується.

«Наступним етапом реформування медичної галузі на Волині стане створення баз даних, що значно спростить роботу медиків та лікування хронічних хвороб волинян», – висловився волинський губернатор.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.