У Ковелі ‒ благодійна виставка картин. ВІДЕО

У Ковелі ‒ благодійна виставка картин. ВІДЕО
35 робіт українських та російських художників виставлені в галереї мистецтв у Ковелі в межах благодійної виставки живопису та скульптури.

Кошти, зібрані організаторами за час перегляду експозиції, підуть на потреби вихованців інтернатної групи ДНЗ №6 «Центр розвитку дитини», де виховуються діти, позбавлені батьківської опіки, ‒ йдеться в сюжеті ТЦ Ковель.

Це не перша спроба ковельчан залучити мистецтво на службу благодійності. Раніше Наталія Дуброва та її чоловік Олександр наважились виставити на публічний показ картини з домашньої колекції, аби допомогти дітям інтернатної групи ковельського дитсадка №6. Тоді вдалося зібрати 10 тисяч гривень, які спрямували на потреби вихованців дошкільного закладу, ‒ йдеться в сюжеті.

На цій виставці представлено 35 робіт художників з України та Росії. Серед авторів ‒ як уже добре відомі ковельчанам імена, так і ті, чиї картини вони побачать вперше. Киянин Сергій Піскунов зізнається: завжди з цікавістю відгукується на пропозиції з Ковеля.

Поруч з картинами відомих майстрів живопису ‒ Михайла Кулумбегова, Оксани Онищенко, Роберта Брагінського та інших ‒ достойне місце в експозиції посідають і роботи ковельських художників.

Організатори запрошують усіх відвідати експозицію і отримати естетичне задоволення від зустрічі з прекрасним, а також долучитися до благодійності та допомогти дітям.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі ‒ благодійна виставка картин. ВІДЕО
22 серпень, 2013, 13:23