На Волинь «пригастролює» театр з Дніпропетровщини

На Волинь «пригастролює» театр з Дніпропетровщини
На Волинь приїде Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, який за 5 років відзначить 100-річчя від дня заснування, у вересні в межах гастрольного туру приїде на Волинь.

Про це повідомили у театрі.

Після гастролей по Тернопільскій області "шевченківці" 10 вересня завітають на Волинь, до Луцька.

У приміщенні міського Палацу культури відбудуться дві вистави.

У музичній казці «Коза-Дереза» Л.Кушкової (початок о 14:00) діти зустрінуться із казковими героями, які примусять замислитись, кого другом вважати, а кого і на поріг не можна пускати.

«Кайдашева сім’я» запрошує до себе у гості о 19:00. Відомий твір класика І.Нечуя-Левицького, як і вищезгадану виставу, інсценізувала і поставила народна артистка України Лідія Кушкова.

«Разом із відомими персонажами глядачі поринуть у казковий світ минувшини із весільними обрядами, чарівними піснями у супроводі троїстих музик, тогочасними традиціями і побутом. У виставах беруть участь народні артисти України М.Чернявський, Г.Маслюк, В.Крачковський, заслужені артисти України В.Мойсеєнко, І.Медяник, Н.Ніколаєва, Н. Тафі, Л.Бєлінська, провідні майстри сцени О.Петровська, Л.Булдигіна, а також талановиті молоді артисти драми. Танці у виконанні професійного балету, щирий український гумор і феєричне сценічне оформлення не залишать байдужими ні дорослих, ні дітей», - кажуть в театрі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: театр
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волинь «пригастролює» театр з Дніпропетровщини
23 серпень, 2013, 14:16