Спікер Рибак нагородив міліціонера з Волині. ФОТО

Спікер Рибак нагородив міліціонера з Волині. ФОТО
Начальник відділу волинського управління МВС Петро Шпига нагородили у Києві за розкриття резонансного злочину.

Відзнаки співробітникам міліції вручив 22 серпня голова Верховної Ради Володимир Рибак, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

За розкриття злочинів, які викликали у людей найбільший резонанс, Володимир Рибак вручив Почесні грамоти, Грамоти Верховної Ради України та цінні подарунки у вигляді наручних годинників.

Тим часом, начальник відділу боротьби з торгівлею людьми та злочинами проти моральності УМВС України у Волинській області Петро Шпига розповів нам про розкриття його підлеглими резонансного злочину проти 15 мешканців Закарпаття, серед яких були діти, і які неволею долі опинилися в полоні у сучасних работоргівців на одному з волинських звалищ.

"Їх цілий рік змушували перебирати сміття: з самого ранку і до пізнього вечора, без вихідних і свят, влітку - під сонцем і взимку - на морозі. У них відібрали паспорти і не дозволяли виходити за межі звалища", - розповів Петро Шпига.

За його словами, резонансну кримінальну справу вдалося розкрити завдяки спільним зусиллям усього колективу Луцького відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області.

"Тому можна закономірно говорити про те, що ця висока державна нагорода не моя, а всього нашого колективу...", - резюмував Петро Шпига.

Петро Шпига
Петро Шпига

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто готовив статтю до друку?Дошкільнята,а не журналісти.Перше слово і з помилкою,а дальше і пішло, і поїхало.Хто вам видав посвідчення журналіста?Де ви вчились?
Відповісти
Останні новини
Спікер Рибак нагородив міліціонера з Волині. ФОТО
23 серпень, 2013, 14:42