Новітні рабовласники заробили на смітті мільйонні статки

Новітні рабовласники заробили на смітті мільйонні статки
Люди, яких наймали закарпатські рабовласники, затримані у Луцьку, збирали на смітниках пластик, папір, метал, склотару, які потім переправлялися на переробні заводи.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Нагадаємо, оперативники карного розшуку волинського УМВС разом із закарпатськими колегами затримали у Луцьку банду із Закарпатської області – трьох жителів міста Берегового віком від 25 до 50 років.

Як виявилося, зловмисники – подружжя та їхній 25-річний син – протягом року незаконно використовували найману працю як мінімум восьми громадян Закарпатської та Луганської областей.
Умови, в яких жили їхні працівники, були жахливими, приміщення нагадувало барак, тому там панувала повна антисанітарія.

Відтак у працівників – серйозні проблеми зі здоров’ям: як із фізичним, так і психічним. Фактично вони опинилися сам на сам із бідою: всі документи у них одразу забрали, а працювати доводилося зранку до вечора за 150 грамів горілки і тарілку їжі.

Як розповів начальник відділу боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига, у подружжя вилучили новий автомобіль, чимало сучасної побутової та оргтехніки.

Нині всі троє затримані в ізолятор тимчасового тримання Луцького МВ УМВС України у Волинській області, вирішується питання про їхній арешт.

Порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 149 КК України (Торгівля людьми та інша незаконна угода щодо передачі людини).

Триває слідство з метою виявлення інших імовірних учасників злочинної групи та потерпілих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Новітні рабовласники заробили на смітті мільйонні статки
27 лютий, 2012, 15:08