У чому переваги пасти для волосся*

У чому переваги пасти для волосся*
Зовнішній вигляд — мабуть, одна з найважливіших речей для дівчини й жінки будь-якого віку. Невіддільна частина стильного look — зачіска, на яку сучасна дівчина витрачає чимало зусиль і часу. Для укладання волосся традиційно використовують лаки, муси та інші стайлінг засоби. У 2021 році в Україні набуває популярності відносно новий продукт для укладання волосся — пасти.

Паста для укладання волосся — це спеціальна емульсія, яка забезпечує якісну укладку протягом усього дня. Відрізняється від лаків і інших традиційних засобів паста низкою переваг, про які й піде мова.

Переваги пасти для волосся


Паста чимось нагадує крем, однак має більш м'яку структуру, що не додає жирності, не обтяжує волосся. До основних переваг пастоподібних засобів для укладки волосся варто віднести:

• Економність. На відміну від мусів, лаків, паста легко наноситься, користувачеві легко дозувати необхідну кількість і не використовувати зайві грами косметичного засобу.

• Доступна вартість. Завдяки малій витраті, паста вигідніша, ніж лаки й інші стайлінг засоби. Купуючи одну баночку пасти, ви забезпечуєте себе якісним засобом для укладання на тривалий час.

• Професійне використання. Раніше пасти для укладання використовувалися тільки в салонах, тому вони розроблені для якіснішої й тривалішої фіксації, ніж звичайні засоби.

• Можливість контролювати місце нанесення. За допомогою пасти можна легко змоделювати кілька локонів, не чіпаючи решту волосяного покриву.

• Універсальність. Пасти наносять на вологе або сухе волосся в будь-який момент. Також на ринку є великий вибір паст не тільки для дівчат, а й спеціальні серії косметики для чоловічого волосся, які допоможуть привести до ладу неслухняне волосся або впоратись з надокучливими «‎вихорами».

• Природність. Стайлінг засоби на основі спирту, до яких відноситься більшість лаків, сушать локони, роблять волосся сухим на дотик, сприяють ламкості та іншим ушкодженням. Паста позбавлена ​​всіх цих негативних сторін. Щадний склад дозволяє робити навіть складні укладки пастою, при цьому структура волоса практично не змінюється. Також пасти, на відміну від шкідливих лаків, можна використовувати практично кожен день.

• Для коротких стрижок. Паста — відмінний вибір для укладання короткого волосся. Швидке нанесення, щадна фактура і збереження природного водного балансу роблять ці косметичні засоби справжнім фаворитом для укладання коротко стрижених дівчат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.