Як швидко зробити просування сайту*

Як швидко зробити просування сайту*
Просування сайту — це один з найбільш трудомістких видів інтернет-маркетингу. Основною перевагою SEO є накопичувальний ефект і довгостроковий результат у вигляді провідних позицій сайту в результатах пошукової видачі.

Для розвитку бізнесу в Інтернеті недостатньо створити привабливий сайт або інтернет-магазин. Важливу роль відіграє raskrutka-saytov.ua/. Люди, які хочуть придбати товар або замовити послугу, при пошуку пропозицій в Інтернеті вводять певний набір слів — ключові фрази. Пошукові системи пред'являють ряд вимог до сайтів, які вони пропонують користувачеві у відповідь на його запит. У топ виходять ті ресурси, які максимально відповідають критеріям пошукових систем.

Суть просування сайту полягає в його всебічному розвитку і досягненні передових позицій по цільових пошукових запитів. Просування сайтів дозволяє не просто збільшити відвідуваність, а залучити потенційних клієнтів, зацікавлених в придбанні товару чи послуги. Якщо сайт виявиться привабливим і зручним, а пропозиція цікавою і вигідною, користувач з великою ймовірністю відгукнеться. Таким чином, грамотне просування дозволяє в рази збільшити продажі без додаткових витрат на рекламу.

Що впливає на ціну і терміни просування сайтів



• Конкуренція. Один з головних критеріїв оцінки вартості, обсягу робіт і термінів просування — це кількість і якість сайтів конкурентів.

• Кількість запитів. Чим ширше сфера діяльності, тим більше конкурентних запитів і тим дорожче і довше їх просування.

• Технічна готовність. Для розуміння обсягу технічних доробок сайту проводять його seo- і технічний аудит, після якого можна оцінити готовність сайту до просування.

• Вік і позиції. Як правило, чим більше вік сайту, тим швидше і з меншими зусиллями можна досягти високого результату.

• Внутрішня оптимізація. Чим більше сторінок на сайті, тим більше часу займе цей етап. Велика частина робіт вимагає уважної ручної роботи.

• Алгоритм пошуку. Складність і постійна зміна алгоритмів пошукових систем вимагають регулярних доробок і поліпшень сайту.

Чи буває швидке просування


Все частіше і частіше підприємці стикаються з шахраями, які гарантують провідні позиції сайту в органічній пошукової видачі Google за дуже короткі терміни або на підставі особистих знайомств всередині компанії. Але, на жаль, чарівної кнопки не існує, а всі накрутки потім обертаються фільтрами й навіть банами. SEO — це копітка робота щодо поліпшення сайту.

Як правильно вибрати SEO-компанію



1. Вік SEO-компанії й наявність експертності саме в цій сфері.
Наявність позитивних відгуків про компанії на незалежних сайтах Google.

2. У обраної компанії є структурований план робіт і досвідчені фахівці.

3. Сайт обраної компанії знаходиться в ТОП по пошуковим запитам, компанія бере участь в рейтингах і також входить в ТОП.

4. Наявність дизайнерів і досвідчених програмістів в штаті буде великим плюсом, так більшість робіт ляже саме на їхні плечі. Понад 80% сайтів не готові до просування і вимагають технічних доробок.

5. Якщо цих фахівців не буде в штаті SEO-компанії, вам доведеться оплачувати їх роботу додатково.

6. Наявність успішних SEO-кейсів з просування сайтів компаній схожою з вашої за тематикою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як швидко зробити просування сайту*
13 вересень, 2021, 14:33