Із соусом смачніше: у мережі «Галя Балувана» готують крафтові соуси*

Із соусом смачніше: у мережі «Галя Балувана» готують крафтові соуси*
Луцький бренд «Мульти повар», який вже має неабияку популярність, не перестає дивувати різноманіттям якісної продукції. Для гурманів є чудова новина: в усіх магазинах мережі «Галя Балувана» вже можна придбати нову лінійку ресторанних соусів від «Мульти повара».

Усі соуси від бренду «Мульти повар» – натуральні, якісні, корисні та смачні. За допомогою крафтового соусу будь-яка страва смакуватиме значно краще. До прикладу, приготуйте звичайне м’ясо разом із соусом «Американський бурбон» (на основі бекону, віскі, томатів тощо) – та відчуйте себе так, ніби вечеряєте у вишуканому ресторані.

До того ж, це – прекрасна альтернатива кетчупам і майонезам, які є шкідливими. Соуси від «Мульти повара» виготовляють на основі м’ясного бульйону, який готують у магазині «Галя Балувана» на вулиці Львівській, 63г.

У лінійці є більше 20 смаків. Як звичні для нас барбекю, грибний, малиновий, аджика, так і екзотичні, до прикладу, манго-спайсі, чорниця-ялівець, обліпиха-цитрус, лимон-імбир тощо. Овочі, м’ясо чи пельмені можна кожного разу готувати з іншим соусом та насолоджуватись абсолютно різними смаками.



До салату ідеально підійде азіатський соус. Ним можна заправити різні овочеві салати, салати з м’яса, а також гарячі страви з грилю. Гострий маринований перець, зелень м’яти, імбир, оливкова олія та інші інгредієнти, які є в цьому соусі, гарантують вам вишуканий смак.

Грибний соус можна назвати універсальним. Він буде до вподоби гурманам, які обожнюють пельмені, вареники, макарони та страви з м’яса. Його готують з печериць, білих грибів, вершків, молока.

Соус «Італійський песто» чудово підсилить смак салатів з овочів м’яких сирів. В його складі є оливкова олія, зелень базиліку, сік лимону тощо.

Малиновий соус від «Мульти повара» містить у собі малину, соняшникову олію, мед, гірчицю та інші інгредієнти. Соус подарує неперевершений смак овочевим салатам, салатам з м’яких сирів, печінкою птиці чи печеними фруктами.

Соус «Манго-спайсі» є одним з екзотичних смаків у лінійці. В його складі є олія, манго, соус чілі, суміш перців. «Манго-спайсі» можна використовувати до салатів із сирами, печінки птиці, риби, морепродуктів та м’яса.

Дуже цікавий смак має соус «Обліпиха-цитрус», яким добре заправляти овочеві салати, салати з м’якими сирами, печінкою птиці, риби та морепродуктів. В його складі є соняшникова та оливкова олія, обліпиха, сік апельсина, мед, гірчиця.

Соус «Французький тар-тар» підійде для заправки овочевих салатів, риби та м’яса. У складі – майонез 72%, сметана 20%, петрушка, мариновані огірки корнішони, сік лимону, сухий часник тощо.

Для поціновувачів салату «Цезар» підійде соус із такою ж назвою. Серед його складників – соняшникова олія, жовтки яйця, гірчиця, маринований анчоус, сир пармезан та соєвий соус.

Соусом «Чімі-чур» можна заправити різні овочеві салати, салати з м’яса курки, риби, морепродуктів, гарячі страви з грилю. Соус містить в собі оливкову олію, зелень базиліку, кріп, петрушку, м’яту, сік лимона, гострий маринований перець, часник, соєвий соус.

Соус «Вінегрет» підійде для овочевих салатів та салатів з м’якими сирами. В його складі – соняшникова та оливкова олія, гірчиця, винний оцет, суміш перців.

«Гірчичний лимон-імбир» містить оливкову олію, сік лимона, гірчицю, мед, часник, імбир тощо. Соусом можна заправити овочеві салати, а також салати з риби та морепродуктів.

За традиційним українським рецептом готують аджику. Вона підійде до страв з м’яса: стейків, бургерів, печеного м’яса, ковбасок гриль. У соусі є свіжі помідори, болгарський перець, свіжа морква, слива, червоний гострий перець, свіжий часник, копчена паприка, олія соняшникова, спеції. Також є соус «Гостра аджика».



Соус «Американський бурбон» має неповторний смак. Його готують із дотриманням американських традицій. Він містить у собі копчений бекон, американське віскі бурбон, журавлину, консервовані томати, сухий часник, перець чілі, гострий маринований перець, копчена паприка та інші інгредієнти.

Соус «Журавлина на монастирському вині» готують з червоного солодкого монастирського вина 12%, ягід журавлини, згущувачу трім, вершкового масла тощо. Підходить для страв з м’яса.



«Італійський томат» ідеально доповнить страви з італійською пастою (макарони), з риби та морепродуктів, ковбаски гриль. Соус містить в собі консервовані томати, оливкову олію, цибулю, сухий часник, сир пармезан, суміш перців.

Соус «Італійська карбонара» буде до вподоби поціновувачам італійської пасти (макаронів). В його складі – вершки, молоко, копчений бекон, сир пармезан, сухий часник, борошно, крохмаль, суміш перців.

Для страв з риби, морепродуктів, печеного м’яса перепілки або качки можна взяти соус «Манго-спайсі», який містить у собі натуральне манго, гарбузове пюре, маринований перець чілі, спеції тощо.

«Пекельну смородину» до страв з м’яса готують з червоного сухого монастирського вина 12%, ягід смородини та порічок, бульйону з м’яса, червоного гострого перцю, згущувачу трім, вершкового масла, спецій та інших складників.

Соус «Чорниця-ялівець» підходить для заправки страв з м’яса: стейків, печеного м’яса, філейних частин телятини, баранини, дичини. Серед складників – червоне солодке монастирське вино 12%, ягоди чорниці, трім згущувач до ягід, ялівець, бадьян, спеції тощо.



Соус «Шеррі-вишня та прянощі» для страв з м’яса містить цікаві інгредієнти: червоне сухе монастирське вино 12%, ягоди вишні, вершкове масло, спеції кардамон, боби тонка, мускат, імбир, бадьян та інші.

Одним з найпопулярніших соусів у світі є «Барбекю». Ним можна доповнити страви з м’яса: стейки, бургери, печене м’ясо, ковбаски гриль. Його готують з консервованих томатів, оливкової олії, сухого часнику, чорносливу, соєвого соусу, гострого маринованого перцю, винного оцету, гірчиці та інших інгредієнтів.

Також запустили виробництво сметанкового соусу до пельменів та вареників на основі вершків, молока, масла, часнику, петрушки тощо.



Співвласник всеукраїнської мережі «Галя Балувана» Володимир Матвійчук, який цього літа створив бренд «Мульти повар – сам собі шеф», розповів, що лінійка покликана зробити страви (зокрема, домашні напівфабрикати) ще смачнішими.



«Галя Балувана» пропагує натуральність. Ми постійно розвиваємось, виготовляємо щось нове. І знову у нас цікавинка – ресторанні соуси на основі м’ясного бульйону. Ми впевнені, що людям сподобається ця продукція, адже вона по-новому відкриватиме смак вже звичних страв», - каже Володимир Матвійчук.



Ціни на соуси – дуже приємні та демократичні. Одна баночка соусу коштує від 30 до 40 гривень.

Щодня у закладах мережі «Галя Балувана» відвідувачі мають змогу безкоштовно спробувати соус разом з м'ясом, аби одразу переконатися, як це смачно.

Продукцію «Мульти повар» – сам собі шеф» можна придбати у магазинах мережі «Галя Балувана» за адресами:

місто Луцьк

- проспект Грушевського 3,
- проспект Волі, 66,
- вул.Рівненська, 107,
- проспект Молоді, 10,
- вул.Конякіна, 7а,
- вул.Конякіна, 17а,
- вул.Кравчука, 40,
- вул.Ковельська, 45,
- вул.Львівська, 63г,
- вул.Соборності, 28.

Графік роботи: Пн-Пт з 9:00 до 21:00 год.
Субота – з 9:00 до 20:00 год.
Неділя – з 9:00 до 20:00 год.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із соусом смачніше: у мережі «Галя Балувана» готують крафтові соуси*
28 вересень, 2021, 12:15