Попередній був як у фільмі «17 миттєвостей весни»: «Луцьктеплу» купили новий транспорт

Попередній був як у фільмі «17 миттєвостей весни»: «Луцьктеплу» купили новий транспорт
Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що місто належним чином підготувалося до нового опалювального сезону і готове оперативно усувати аварійні ситуації, що можуть виникнути через запуск тепла.

Про це йшлося у четвер, 30 вересня, під час засідання виконкому Луцькради.

Міський голова Ігор Поліщук вважає, що «Луцьктепло» належно підготувалось до опалювального сезону. Місто придбало дві дубль-кабіни для підприємства. Ці авто перевозять обладнання і працівників.

«Раніше ці працівники їздили таким автобусом, як у кінофільмі «17 миттєвостей весни». Витрата палива в нього була 40 літрів. Із двох разів автобус раз не доїжджав до місця поривів, бо стан його був такий, що не дозволяв його експлуатувати», - каже мер.

Окрім того, купили й два екскаватори для того, аби максимально оперативно усувати всі аварійні ситуації на мережах, що можуть виникнути через старт опалювального сезону. Також формують дві аварійні бригади, аби усувати неполадки, що можуть виникнути. За рік встановили 254 ІТП у 33-му і 40-му мікрорайонах, що дозволили зекономити приблизно 30 %.

Луцьк підписало угоду з Європейським банком на встановлення в наступному році за грантові кошти 76 ІТП на Відродження, Декабристів, ЛПЗ. У декількох котельнях замінили пальники, які економитимуть газ, у процесі – заміна насосів для економії електроенергії.

Фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Попередній був як у фільмі «17 миттєвостей весни»: «Луцьктеплу» купили новий транспорт
30 вересень, 2021, 10:28