Сергій Шапран - запорука успіху - це щасливі відносини з дружиною і сім'єю*

Сергій Шапран - запорука успіху - це щасливі відносини з дружиною і сім'єю*
Для кожної людини запорука успіху своя. Неможливо повторити ідентичний шлях іншої людини. Кожен з нас, це індивідуальність, де переважають риси характеру, звичками. Бувають люди, які просто зачаровують своїми досягненнями і успіхами, що просто хочеться трохи підняти завісу і дізнатися про їх запоруку успіху. До таких людей можна сміливо віднести Сергія Шапрана.

Сьогодні Сергій Шапран, безумовно яскравий приклад сучасного бізнесмена і зразкового сім'янина. Хіба можна в сучасному світі встигати професійно вести бізнес і бути люблячим чоловіком і батьком? Сергій Шапран на своєму прикладі показує, що якщо людина чесна з собою, то це обов'язково позитивно позначиться як на професійному успіху, так і на стосунках з коханими.

Кажуть, що щастя любить тишу і це дійсно так. Довгий час Сергій не поширювався про особисте життя, як і дружина. Згодом пара зважилася дати інтерв'ю журналістам. Дружина Сергія Шапрана успішна красуня, телеведуча, модель Вікторія Батуі. Багато хто знає Вікторію як телеведучу каналу М1, музичної церемонії М1 Music Awards. Пара разом виховує двох синів і навіть під час карантину не було ситуацій, які могли б негативно вплинути на шлюб, навпаки тільки згуртувалися. Вікторія та Сергій зайняті, публічні люди, їхня сім'я тримається на міцних кайданах шлюбу, взаєморозуміння і звичайно ж любові. В інтерв'ю Сергій зазначає, що йому пощастило з дружиною, незважаючи на плідний графік, відрядження і постійну зайнятість, повертаючись додому він відчуває підтримку, теплоту і розуміння, коханої дружини. Сергій намагається підтримувати дружину в телевізійній кар'єрі, Вікторія неодноразово пробувала себе в кіно, телесеріалах.

Останній час Вікторія перебуває в декреті, займається дітьми. Проте це зовсім не означає, що Вікторія остаточно кинула кар'єру, дівчина відчуває, що готова до нових телевізійних проектів.

Під час карантину багато пар розлучилися, тому що не були готові до того, що тривале перебування один з одним виявиться нестерпним. Сергій Шапран підкреслює, що під час карантину їх сім'я стала міцнішою. Постійні відрядження, ненормований робочий день, не дозволяє бути з сім'єю необхідну кількість часу, під час карантину була відмінна можливість приділити час один одному, проявити турботу і увагу. Сергій Шапран відзначає, що якщо люди будували сім'ю, де переважає любов, взаємоповазі, то карантини і інші обставини не зможуть зруйнувати міцну сім'ю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сергій Шапран - запорука успіху - це щасливі відносини з дружиною і сім'єю*
09 жовтень, 2021, 11:59