Черги за вакциною будуть, як у радянські часи, – луцький депутат про «червону» зону на Волині

Черги за вакциною будуть, як у радянські часи, – луцький депутат про  «червону» зону на Волині
Луцький депутат Тарас Шкітер висловив переконання, що після того, як Волинь потрапить до «червоної» зони карантинних обмежень, вакцинуватися місцевим жителям стане проблематичніше.

Про це пише ІА Конкурент.

Обранець громади поділився світлинами черг на вакцинацію з Запоріжжя й Дніпра, які днями потрапили до «червоної» зони, і люди масово пішли вакцинуватися.

За словами депутата, так сталося тому, що «працювати, ходити в магазини чи кафе без ковід-сертифікатів в цих містах вже неможливо». Тарас Шкітер зазначив, що можливість вакцинуватися у цих містах є давно, як і у Луцьку, але до переходу до «червоної» зони черг не було.

«Цікавий факт для роздумів: Херсонська, Донецька, Дніпропетровська, Запорізька та Одеська області після потрапляння в червону зону вийшли у лідери по кількості вакцинації першою дозою за добу серед регіонів України.

Чи буде подібна ситуація у Луцьку? Звісно! Це реальність, яка на нас чекає, якщо люди не почнуть вакцинуватись!», – переконаний обранець громади.

Депутат зауважив, що в обласному центрі Волині є вісім місць, де можна отримати вакцину, відсутні черги, є можливість вакцинуватись перед роботою чи на вихідних.

«В Луцьку ви можете самі обрати виробника вакцини, інформація про наявність вакцин доступна за номерами телефонів вказаними на офіційному сайті МОЗ України, але це зараз, поки ми не в червоній зоні і без величезних черг!

Не потрібно чекати, поки черга на вакцинацію буде, як за продуктами в радянські часи! В нас так завжди – люди ідуть до лікарів лише з загостреннями», – додав Тарас Шкітер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Черги за вакциною будуть, як у радянські часи, – луцький депутат про «червону» зону на Волині
19 жовтень, 2021, 19:50