Батьків госпіталізували, діти вдома самі: родина луцького атовця потребує допомоги

Батьків госпіталізували, діти вдома самі: родина луцького атовця потребує допомоги
Родина військового, учасника АТО, який отримав важку травму шийного відділу хребта і тепер на інвалідному візку, Віталія Вагеля з Луцька потребує допомоги, адже усі, батьки і діти, захворіли на коронавірус. Батьків поклали у лікарню, а діти залишилися вдома самі.

Про скрутне становище родини Вагелів розповідає у Фейсбуці Наталія Арестова, яка і просить небайдужих допомогти зібрати кошти для родини.

"В цю красиву і дружну сімю військового, учасника АТО Віталія Вагеля та Іванни Вагель знову прийшла біда. Хтось із діток, які справно відвідують школу і дитячий садок (найменшому Владу 4роки) принесли додому Ковід, - пише Наталія Арестова і додає, що: "першими затемпературили дітки, а потім Віталій та Іванна хоча і були щеплені теж захворіли. У Віталія травма шийного відділу хребта і, напевно, тому він найважче переносить інфекцію.

5 днів вони хворіли дома, а в середу маму з татом поклали до лікарні,бо Віталію потрібен кисень, щоб уникнути ускладнень. Дітки залишились дома одні. Напевно не потрібно пояснювати чому цій сім'ї зараз необхідні кошти".

Картка для допомоги лучанам
4731 2191 1678 6090 на прізвище Вагель.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.