Що таке Google adwords і кому потрібні такі рекламні компанії*

Що таке Google adwords і кому потрібні такі рекламні компанії*
Adwords — це доступний інструмент по налаштуванню рекламних оголошень, розроблений компанією Google для власної пошукової системи. Сервіс пропонує широко настроюваний функціонал, розібратися в якому новачкові буває досить складно. Погодимося: інтернет рясніє статтями про те, як можна налаштувати рекламну компанію самостійно, не вдаючись до допомоги маркетологів. Дійсно, для запуску компанії не потрібно мати якісь спеціальні знання і створити рекламу сайту можна власноруч. Однак через деякий час ви помітите, що оплата за рекламу з вас списується — а результату практично не помітно. Багато користувачів на даному етапі відмовляються від реклами в інтернеті й вважають її якщо не марною, то невиправдано дорогою.

А все відбувається тому, що для налаштування правильної рекламної компанії потрібен досвід ведення реклами в інтернеті та індивідуальна настройка під особливості бізнесу. Саме на такому етапі потрібно звертатися до спеціалістів, у котрих можна замовити настройку google adwords. Функціонал дозволяє запускати рекламу для будь-якого бізнесу, продажу товарів, послуг або інформаційних ресурсів — головне, знати як правильно налаштувати компанію і вчасно виявляти помилки.

Які фактори важливі для настройки реклами


• Аналіз запитів. Потрібно розуміти які з запитів — цільові, а які не приносять конверсії. Варто зробити перевірку клікабельності оголошення, а також аналітику відсотка відмов.

• Структурність акаунта. Потрібно правильно групувати оголошення за тематикою — і робити відповідність запитам користувачів. Слід виключати низькочастотні запити та невірно сформовані з граматичної точки зору слова.

• Ефективність — потрібно аналізувати, які дії з оголошенням здійснювали користувачі і який коефіцієнт взаємодій. Також треба знати який CTR оголошення та яка частота показу.

• Місця розміщення — необхідно розуміти для зниження нецільового трафіку.

Як бачите, на настройку правильної рекламної компанії впливає маса чинників, розібратися в налаштуванні яких самостійно — складно і потребує часу. Звертайтеся в фірми, які мають досвід в налаштуванні рекламних компаній з реальним результатом. Правильна настройка google adwords вже найближчим часом дозволить домогтися високої конверсії в реальні замовлення, а значить реклама в інтернеті принесе прибуток.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що таке Google adwords і кому потрібні такі рекламні компанії*
25 жовтень, 2021, 14:38