Луцька івент-агенція «PartyLab» влаштовує незабутні святкування для малечі*

Луцька івент-агенція «PartyLab» влаштовує незабутні святкування для малечі*
Плануєте влаштувати яскраве святкування для своєї малечі? Агентство з організації та проведення дитячих свят у Луцьку «PartyLab» пропонує взяти частину нелегкої роботи з оформлення свята на себе.

Захопливі програми свята, які розробляють для кожного клієнта індивідуально, веселі ігри, пісні, танці разом із найкращими аніматорами, оригінальні декорації та більше десяти тематичних шоу – усе це можна замовити у «PartyLab».

У агентстві «PartyLab» працюють креативні та перспективні люди, які завжди готові втілити в життя будь-яку ідею свого замовника. Якщо ж ви не знаєте точно, яким саме повинно бути свято, вам запропонують безліч варіантів. Івент-агенція проводить виїзні свята або ж вдома у замовників.

Засновниця «PartyLab» Анастасія Куденьчук розповіла для Інформаційного агентства ВолиньPost, що івент-агенція активно працює вже декілька років. За цей час колектив встиг організувати більше 4 тисяч свят, серед яких фестивалі, ярмарки, благодійні акції тощо.

Анастасія Куденьчук зауважила, що особливістю агентства «PartyLab» є постійне вдосконалення та наполеглива праця над кожним святом. Адже для кожного клієнта колектив розробляє унікальну програму, в якій враховують усі побажання та особливості. Окрім того, замовникам пропонують тематичні шоу на будь-який смак: поролон, стрічка, бульбашкове, паперове, солодка вата, димове, наукове, світлове, холлі та шоу ілюзіоністів.

В агентстві «PartyLab» працюють професіонали своєї справи: педагоги, психологи, декоратори і запрошені артисти. Команда зможе зацікавити кожну дитину, залучити всіх гостей в ігровий процес, потішити гостей приємними подарунками та конкурсами.

Своєю акторською грою та веселими жартами аніматори не залишать нікого байдужими. Серед персонажів – герої з казок, мультфільмів, клоуни з фокусами, тварини та супергерої.

Івент-агенція «PartyLab» створить ідеальне свято із використанням сучасних технологій та професійної апаратури.

Контакти: +38 (097) 521 00 25.

Адреса: вулиця Прогресу, 7

Сайт: partylab.com.ua

Інстаграм: partylab2020

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: «PartyLab»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька івент-агенція «PartyLab» влаштовує незабутні святкування для малечі*
04 листопад, 2021, 16:57