Водія маршрутки, якого у Луцьку затримали поліцейські, притягнуть до відповідальності за трьома статтями

Водія маршрутки, якого у Луцьку затримали поліцейські, притягнуть до відповідальності за трьома статтями
На водія маршрутки "Луцьк-Торчин", якого луцьку патрульні зупинили на вулиці Ковельській 6 листопада, для перевірки на дотримання карантинних вимог, склали адміністративні матеріали за трьома статтями.

Про це повідомили у патрульній поліції Луцька.

Нагадаємо, близько 9 ранку, екіпаж поліцейських на вулиці Ковельській виявив рейсовий маршрутний транспортний засіб "Богдан", водій якого перебував без засобів індивідуального захисту, чим порушував вимоги запроваджених обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, визначених у Постанові КМУ від 9.12.2020 №1236.

Вказаний транспортний засіб зупинили на підставі п. 3 ч. 1 ст. 35 Закону України "Про Національну поліцію”.

Під час спілкування з водієм, останній не пред’являв документи для встановлення особи, грубо та агресивно себе поводив у присутності пасажирів, виражався нецензурною лайкою до працівників поліції.
З метою забезпечення провадження у справі про адміністративне правопорушення водія було попереджено, що його буде затримано, однак водій на законні вимоги працівників поліції не реагував.
Водія було затримано, а на місце події викликали допоміжні екіпажі та медиків, які оглянули чоловіка та не виявили на ньому серйозних травм.

Для об’єктивності встановлення всіх обставин події, на місці працювала слідчо-оперативна група.

Дані 30-річного водія врешті вдалося встановити та скласти адміністративні матеріали відповідно до вчинених правопорушень за ч. 2 ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

"Ми як завжди закликаємо дотримуватися карантинних вимог та бути взаємоввічливими, адже саме це дозволило б вичерпати сьогоднішню подію", - йдеться у дописі поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно! Треба частіше так діяти і нерозумних українців до тями приводити! В країні має бути порядок і дотримання вимог правоохоронних органів, а то в анархію з дикунами перетворюється Україна! А диванні "ексПЕРДи" нехай і надалі обурюються, інтернет все стерпить! :) Строчити з дивану - це все на що вони здатні! Наводити лад в країні треба!
Відповісти
Поліція ви багато втратили чому не приїхали на день народження до Тищенка там більший кущ би зірвали соромно за таких службових виконавців
Відповісти
Я за якими статтями будуть притягнуті до відповідальності працівники поліції???!!!
У нашому місті є справедливі нормалі адвокати???
Відгукніться !!! Сьгодні цей водій а завтра ви... Не будьте осторонь !!!
Відповісти
Поліція повинна бандитів ловити, а не фігньою страдати
Відповісти
Вони ніби подбали про народ, захищають від корони!! Смішно тай годі!! Вони виконали таким чином робочий план!! Жаль тільки водія!! Мєнти це одна гниль!!
Відповісти
Поліція діє строго в рамках закону про поліцію, все, що за рамками - порушення. Так от в цьому законі немає нічого про перевірку дотримання карантинних вимог, тому всі дії, повязані прямо чи опосередковано з цим - вже вихід за межі повноважень, тобто перевищення їх. Також 185 на конкретно цього водія і взагалі - це окремий вид мистецтва від наших доблесних. Тепер, що по факту маємо - купа порушень та перевищення повноважень поліції, які не реально буде у відповідності закону їм пред'явити та наказати і водію свідомому за те, що не овоч і відстоював свої права(не порушивши абсолютно нічого) купу проблем матеріальних, фізичних і моральних. Отак і живемо - здорові і захищені!
Відповісти
Нація вимирає.А такі клоуни мурчать.Якщо його не зупинити,піде далі по бєспрєдєлу.
Відповісти
показав би документи та надів маску...і поїхав би спокійно з попередженням.....а так бикував та отримав по нирках...
Відповісти
Та іншим, щоб не задавали не зрозумілих запитань. В любій країні право на силу мають правоохоронні органи. Люба непокора і невиконання вимог караються! Не згідні з діями - подаєте до суду! Крапка! За кордоном давно були?! Українці давно втратили землю під ногами і не розуміють вже взагалі про що ведуть мову, а про освіченість і годі казати :(
Відповісти
Водій типовий тупий антивакцинатор, я ще розумію якби він виконував вказівки поліцейських, але ж він з самого початку був неправий, бикував, тому виписати йому потрібно по повній, в сша з ним не церемонились в аналогічній ситуації
Відповісти
В поліцаїв не було нагоди арешту але вони тупо пішли в вабанк. Де були поліціянти в Княгининку де дочка відомого бізнесмени скоїла наїзд на пішохіда який здійснював перехід вулиці по пішохідному переходу? Знімалися номери з машини, зїзджалися адвокати а поліцаї були тише трави. І раптове таке геройство та відвага, арешт за маску з виламуванням рук. На відео крутили руки і ягнятськими голосами блекотіли "а де у вас болить". Наряд слабенький, з ситуацією не розібрався, нагло застосував силу на чому і послизнувся.
Відповісти
Сьогодні запрошую вас, поліцейські,в другу поліклінніку, тут теж масове недотримання карантинних вимог. Всі в масках, але як «сільодки в консервній банці» ніхто не тримає дистанцію 1,5 м і більше того ніхто не регулює.
Відповісти
Який жах...Нас скоро всіх так скрутять...Замість того щоб злочинців ловити - такий цирк влаштовують. Що далі? Невакциновані - готуйтесь до відстрілу!
Відповісти
Водії маршруток кричать на пасажирів як на скотину, матюкаються, беруть готівку собі в кишеню. А їздять як небезпечно!
Нарешті нарвався один на кваліфіковану поліцію.
Та покалічити його в СІЗО, щоб неповадно було владу зневажати.
Відповісти
Знову затикають рот людям незаконною постановою ЗЕлених неуків. Водій правильно вимагав у поліції закон на який вони посилаються. А такого не існує. Тому постановою, що суперечить законам можна підтертися. Хороший адвокат цим псів, що реагують на команду "фас" вздрючив би так, що вони більше не захотіли б працювати в поліції.
Відповісти
Останні новини
Водія маршрутки, якого у Луцьку затримали поліцейські, притягнуть до відповідальності за трьома статтями
07 листопад, 2021, 12:15