В Україну доставили майже 3 мільйони доз вакцини Moderna

В Україну доставили майже 3 мільйони доз вакцини Moderna
В Україну доставили ще 2 930 300 доз вакцини від коронавірусу виробництва компанії Moderna. Її надав безкоштовно фонд ЮНІСЕФ.

Про це у неділю повідомило Міністерство охорони здоров'я, - пише "Газета ua".

"Наразі 11 млн українців отримали принаймні одну дозу вакцини від Covid-19. Держава зробила все для того, щоб українці мали можливість вакцинуватися і навіть обирати вакцини.

Moderna - це четверта вакцина, яка доступна в Україні для щеплення від Covid-19. Дякую міжнародним партнерам за системну підтримку та спільне прагнення перемогти пандемію", - заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

"Неможливо спокійно дивитися на те, як задихаються в переповнених лікарнях люди. Натомість вакциновані у п'ять разів рідше заражаються та мають більш ніж у 10 разів нижчий ризик госпіталізації, ніж нещеплені.

42% українців, які ще не вакцинувались, готові щепитись – це обнадійливо. Будь ласка, отримайте захист зараз", – сказав голова Представництва ЮНІСЕФ в Україні Мурат Шахін.

Загалом в рамках ініціативи COVAX в Україну надійшли 7 415 810 доз вакцин різних виробників, зокрема Pfizer, Moderna, AstraZeneca та Sinovac.

Поставки вакцин, щоб захистити якомога більше людей в Україні, продовжать.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, на сьогодні все більше людей хочуть вакцинуватися, але не щоб захистити себе від хвороби, а від втрати роботи. Це вакцинація за немедичними показаннями.
Відповісти