Волинським дітям міліція дасть урок

Волинським дітям міліція дасть урок
Для профілактики злочинів серед підлітків та дітей з 1 по 10 вересня 2013 року на Волині проведуть профілактичний захід «Урок».

Як повідомляє прес-служба волинських міліціонерів, правоохоронці проведуть заняття з учнями загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних училищ.

Окрім цього в рамках заходу «Урок» міліція шукатиме дітей, які не розпочали заняття в навчальних закладах та встановлюватиме причини такого стану.

Окрема увага буде спрямована на профілактичну роботу з неповнолітніми, які перебувають на обліках органів внутрішніх справ та схильні до вчинення правопорушень. Також заплановані рейди з виявлення бездоглядних дітей, підлітків, які перебувають у розшуку, з метою їх подальшого соціального влаштування.

У прес-службі повідомляють, що організовуватимуться зустрічі з адміністраціями шкіл та батьківськими комітетами для налагодження взаємодії, інформування щодо фактів правопорушень серед дітей, жорстокого поводження з ними, невиконання батьками обов’язків з виховання неповнолітніх, а також залучення дітей, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, до участі в гуртках, секціях тощо.

Також під час «Уроку» перевірять загальноосвітні навчальні заклади щодо обладнання їх сигналізацією та забезпечення охороною.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинським дітям міліція дасть урок
31 серпень, 2013, 16:45