Міні скульптури диких тварин українського бренду «Pakabone»*

Бронзові та срібні статуетки тварин, які несуть певне смислове навантаження, набули останнім часом величезної популярності. Це пояснюється тим, що вони не лише являють собою оригінальний подарунок, а й приносять щастя та благополуччя до будинку, а також прикрашають його. Особливий інтерес у поціновувачів унікальних речей викликають скульптури, виконані у скандинавському стилі. Таку колекцію можна знайти в інтернет-магазині «Pakabone», який відомий не лише в Україні, а й в інших частинах світу.

Бренд випустив у світ дві серії скульптур – https://pakabone.com/miniatyurnye-skulptury/. Моделі із зображенням звірів та богів вікінгів мають привабливий дизайн, ретельно продумані лінії та традиційні візерунки. Знайти оптимальний варіант можна самостійно, переглянувши доступні пропозиції або отримавши пораду у менеджера. Зв'язатися з ним можна за телефоном, представленим на сайті. Яким би не було ваше рішення, можна бути впевненим у тому, що вироби перевершать ваші очікування, адже для них характерні такі особливості:

1. Не змінюють свій відтінок з часом.
2. Невибагливі у догляді.
3. Акуратне виконання.
4. Мають красиво окреслені форми.
5. Не схильні до механічних пошкоджень.


Мініатюрні скульптурки припадуть до душі як чоловікам, так і жінкам. Вони ідеально впишуться та прикрасять вітальню, спальню, а також робочий кабінет. Примітно, що деякі фігурки оснащені отвором, завдяки чому їх можна використовувати як підвіски, придбавши окремо шнур. Придбати їх також можна в «Pakabone».

Багатий вибір аксесуарів на будь-який смак
Крім покупки міні статуеток в інтернет-магазині покупці мають можливість придбати інші аксесуари - кільця, підвіски, браслети. Вироби мають чудові характеристики та здатні радувати власника щоразу, коли вони надягатимуть його на себе. При цьому вони не лише прикрасять, а й додадуть впевненості своєму власнику.

Зробити замовлення можна в будь-який зручний для вас час. Співробітники магазину в найкоротші терміни обробляють отримані заявки та надійно упаковують товари, доставляючи їх за допомогою кур'єрської служби. Компанія також може взяти оплату за транспортування на себе, якщо сума придбання буде від тисячі гривень. Ці та багато інших приємних умов поставки подарують клієнтам позитивні емоції і, безперечно, вони захочуть повернутися сюди за прикрасами знову, купивши продукт із оновленого асортименту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міні скульптури диких тварин українського бренду «Pakabone»*
06 листопад, 2021, 09:45