«Ваш транспорт небезпечний»: у Луцьку з перевізником розірвали договір

«Ваш транспорт небезпечний»: у Луцьку з перевізником розірвали договір
З перевізником ФОП Макарчук М.П., який надає послуги перевезення пасажирів на автобусних маршрутах №3 та №9, розірвали договір на один із маршрутів через постійні порушення.

Відповідне рішення прийняли 17 листопада під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Начальник відділу транспорту Віктор Главічка розповів, що, за даними АСООП у період з 1 квітня по 8 листопада 2021 року, відсоток транспорту на маршрутах становив: №3 – 81%, №9 – 79 %, тоді як згідно з договором цей показник має бути не менше 95%.

Главічка додав, що до відділу комунікацій «15-80» за період з 1 квітня по 8 листопада 2021 року надійшло 40 звернень на маршрути: №3 – 23 скарги, №9 – 17 скарг.

Протягом січня – листопада поточного року відділом транспорту Луцької міської ради видано 19 приписів про усунення порушень умов договору на перевезення пасажирів на маршрутах №3 та №9. Перевізник інформував міськраду про усунення порушень, але перевірки виявляли протилежне.

Посадовець запропонував розірвати договір із ФОП Макарчук М.П. щодо маршруту №3, а щодо маршруту №9 видати попередження. Якщо будуть повторні порушення, щодо цього маршруту договір теж обіцяють розірвати.

Луцький міський голова Ігор Поліщук звернувся до керівники компанії-перевізника, який перебував на засіданні виконкому: «Ваш транспорт є потенційно небезпечним для пасажирів. Два тижні тому у відвалилися колеса на проспекті Перемоги, минулого року у вас провалилася підлога, ваші «Богдани» задимлюються. Люди не можуть їздити таким транспортом. Це небезпечно».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так чому його "Богдани" ??? Це Богдани Порошенка, з його слів вони відповідають усім Європейським стандартам, навіть кращі за старі, Мерседеси. Дозвольте привезти нормальне авто, автобус і розмитнети за адекватні кошти, і автопарк оновиться, а не купувати Богдан по 30-35тис.$
Відповісти