Як захистити надувне ліжко від пошкодження*

Як захистити надувне ліжко від пошкодження*
Коли купується повноцінне ліжко з каркасом, обмежень в експлуатації немає. Єдине, потрібно враховувати обмеження у навантаженні, щоб основа не зламалася і матрац не просів. Коли купується надувне ліжко, ви платите в кілька разів менше, отримуючи широкий спектр можливостей. Але й експлуатаційний період вимагає більше уваги.

Правила використання ліжка надувного типу


Щоб під час експлуатації надувного ліжка не виникло жодних проблем, на початковому етапі важливо ознайомитись з інструкцією. У ній виробник детально розписує правила використання та говорить про фактори, які можуть завдати шкоди виробу. Завдяки цьому ви заздалегідь убезпечите себе від появи пробоїв через власне незнання. Але є й інші правила, які допоможуть користуватися надувним ліжком довго, не маючи жодних проблем.

Використовуйте ліжко за призначенням
Надувне ліжко INTEX може використовуватись як удома, так і на вулиці. Але не можна забувати, що конструкція аналогічна надувному матрацу, тому боїться:

• низьких температур;

• вогню;

• гострих предметів;

• сильного тертя.

Якщо в будинку є маленькі діти та домашні тварини, ліжко краще відразу застелити товстим покривалом. Завдяки цьому ймовірність пошкодження мінімальна, як і сам виріб не брудняться.

Підготуйте місце під монтаж
Перед встановленням будинку або на природі важливо очистити ділянку від гострих предметів, іграшок, сміття, палиць і всього, що може завдати шкоди днищу. Якщо досягти ідеальної чистоти не виходить, краще використовувати спеціальну підкладку. Весь негативний вплив вона бере на себе, суттєво продовжуючи довговічність надувного полотна.

Не використовуйте ліжко над нормою
Кожна модель має свої обмеження за вагою. Їх вказує виробник у документації, що додається до надувного ліжка. Якщо їх не брати до уваги - під тривалим впливом великої ваги виріб може лопнути по шву. Полагодити такий дефект буде складно.

Що робити, якщо ліжко пробилося?


Якщо пробоїна незначна – її можна спробувати заклеїти. Для цього використовують спеціальний ремкомплект, який можна придбати в будь-якому магазині з продажу надувних меблів, або знайти в інтернеті популярні лайфхаки. Якщо прорив значний — на жаль, ліжко не підлягає ремонту і вимагає заміни. Як і усунення дрібних пробоїн - лише тимчасові заходи, які продовжать життя виробу ще на деякий час, але не вирішать проблему повністю та назавжди. Тому експерти рекомендують використовувати такі меблі за призначенням, дотримуючись рекомендацій виробника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.