Зіркове життя телеведучої Вікторії Батуі*

Зіркове життя телеведучої Вікторії Батуі*
Вікторія Батуі народилася у промисловому місті Запоріжжя, 6 листопада 1982 року. Батьки були медиками: тато - хірург, а мати - терапевт. Всі гадали, що маленька Віка також обере професію лікаря, але сталося що дівчина опинилася у шоу-бізнесі. Вікторія Батуі зазнала популярності як телеведуча, а також стала засновником українського жіночого проєкту "Друге дихання".

Шкільні роки


Перші свої кроки дівчина зробила у модельному агентстві "Імідж - Центр", де її побачив Віктор Дорошенко. Він запропонував Вікторії участь у вокальному проєкті "Капучіно", у місті Києві.
На проєкті вона познайомилась зі Світланою Лободою, сестрами Завальских, так і розпочалась їх дружба.

Школу Вікторія закінчила у Києві, де і вступила до Київського національного університету культури та мистецтва, на спеціальність "Організація менеджменту у шоу-бізнесі".

Кар'єра


На початку свого шляху Вікторія працювала провідною в нічному клубі, моделлю на показах та у рекламі. Першою роботою був канал М1, де вона була ведучою ранкових новин eMOneNews. Завдяки своїй роботі вона успішно досягла результатів у сфері шоу-бізнесу. Наступним етапом стала робота у передачі "Хроніки моди", ранкове шоу "Guten Morgen", проєкт "Ангели М". Крім телебачення, Вікторію запрошували проводити вечірки.

Декілька років підряд Вікторія Батуі була ведучою грандіозного музичного шоу "Премія Music Awards" в Україні. Щорік шоу проводилось у Дворі Спорту та транслювалось у прямому ефірі М1. Вона бере участь в усіх святкових нагородженнях та зйомках, що стосується відзнаки кліпмейкерів, звукорежисерів. Вікторія стала значущою особою на всіх святах пов'язаних з Music Awards.

У 2011 році знялась у серіалі "Порох та дріб", де зіграла роль журналістки. Наступного року разом з Дантесом вела програму «Ближче до тіла», яку транслювали на Новому каналі. Через рік зіграла у серіалі «Бомба», з відомими акторами Олексієм Паніним, Ольгою Арнтгольц та Станіславом Бокланом. Згодом Батуі знялась у головній ролі у музичному кліпі українського співака та телеведучого Gena Viter.

Особисте життя


У 2014 році відбулося святкове весілля телеведучої. Сім'я для Вікторії цінна і є найважливішим у житті. Багато про сім'ю не розповідає, вважає що "щастя любить тишу". Вона дуже щаслива, що стала мамою двічі. У Вікторії підростають два сини — Давид та Даня. Материнство дуже змінило життя телезірки. Тільки но мова заходить про чоловіка або дітей Вікторії, на обличчі одразу постає усмішка та блиск в очах. Це означає лише одне - Вікторія справді щаслива у шлюбі та максимально задоволена своїм життям.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.