Найочікуваніші фільми 2021 року*

Найочікуваніші фільми 2021 року*
Половина найбільших прем'єр 2021 року — це фільми, які не вийшли в прокат у 2020 році через пандемію. Ми сподіваємося, що цього року всі вони щасливо стартують і ніщо не завадить нам сходити в кіно. Тим більше, що добрих приводів дуже багато. До речі, подивитися усі новинки в гарній якості можна тут https://dostfilms.co/.

Матриця 4


Нео спокійно живе, нічого не пам'ятає про своє бурхливе минуле, приймає сині пігулки й нікуди не поспішає. Правда, час від часу його відвідують дивні видіння, з'являються уривки спогадів, а одного разу він зустрічає жінку, яка здається йому напрочуд знайомою.

Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс повернулися до ролей, які принесли їм славу на початку нульових. А з режисерського тандему Вачовскі за продовження взялася лише Лана.

Людина-павук: Немає шляху додому


Життя Пітера Паркера стало набагато складнішим, відколи Містеріо розкрив усьому світу його секрет. Тепер Людині-павуку не дають спокою, і він вирішує звернутися за допомогою до доктора Стенджа. Той намагається допомогти, але щось йде не так, і стабільність тимчасового континууму порушується. Загалом життя ускладнюється ще більше.

Ампір V


Екранізація однойменного популярного роману Віктора Пєлєвіна про повсякденне життя вампірів. Рома — новонавернений вампір, крок за кроком дізнається про світ своїх нових побратимів і вчиться жити в новій реальності. Новачка грає Павло Табаков, а його наставника Мітру — репер Oxxxymiron. Режисером став Віктор Гінзбург, у якого у фільмографії до «Ампіра V» всього один повнометражний художній фільм — «Generation П».

Не час вмирати


25-й фільм із циклу про суперсекретного і суперспритного агента MI-6 Джеймса Бонда. У головній ролі як і раніше Деніел Крейг. Актора довго вмовляли повернутися до цієї роботи й зрештою переконали. У ролі антагоніста, загадкового лиходія Сафіна — Рамі Малек.
Бонд виходить у відставку, сподіваючись відпочити та погріти кісточки на Ямайці, але тут нова важлива справа: треба врятувати цінного вченого з лап небезпечних злочинців.

Дюна


Нова спроба екранізувати однойменний роман Френка Герберта віддана канадському режисерові Дені Вільневу, відомому з режисури таких фантастичних фільмів як «Той, що біжить по лезу 2049» і «Прибуття». Причому картину розділять на дві частини, оскільки розповісти треба багато чого. Це історія про інтриги на планеті Арракіс, в пустелях якої мешкають гігантські піщані черв'яки й де видобувається найцінніша речовина у Всесвіті, а отже, урядам інших планет дуже хочеться отримати цю корисну місцевість під свій контроль.
Акторський склад просто фантастичний: Тімоті Шаламе, Стеллан Скарсгард, Зендея, Джейсон Момоа, Джош Бролін, Ребекка Фергюсон, Дейв Батіста, Оскар Айзек, Хав'єр Бардем. Тож є чого чекати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.