Депутати не захотіли розбиратися з освітнім конфліктом у селі на Волині

Депутати не захотіли розбиратися з освітнім конфліктом у селі на Волині
Депутати Волиньради не підтримали запит колеги Олександра Пирожика щодо освітнього конфлікту в селі Осівці Камінь-Каширського району.

Нагадаємо, першого вересня селяни не пустили до навчального закладу дітей, заявляючи про аварійний стан школи.

3 вересня під час сесії обласної ради депутат від ВО "Свобода" Олександр Пирожик попросив голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука розібратися з конфліктом.

Зокрема, повідомити, хто дав погодження на початок навчання школярів у школі села Осівці та хто відповідатиме за це рішення.

Також депутата цікавить, чи відповідають займаним посадам посадовці освітянської галузі районного та обласного рівня, які допустили інцидент, що призвів до фактичного зриву навчального процесу; в які конкретні терміни в селі Осівці буде збудована нова школа; де і в який прийнятний для батьків та школярів села спосіб буде забезпечене навчання дітей на період будівництва в селі Осівці нової школи.

Однак, обранці депутати ініціативу колеги не підтримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От нехай Пирожик і займеться вирішенням проблеми, поспілкується з батьками і допоможе вирішити куди влаштувати дітей. А ще - допоможе будівельними роботами безпосередньо на об"єкті. ну і можна трошки грошиками :)))))))))))
Відповісти
Якщо цим питанням займеться пирожик, то й він отримуватиме зарплату за декілька десітків посадовців в районних та обласних адміністраціях.
Відповісти
Якби він був здатен займатися чимось окрім крику, то може і отримав би зарплату хоч одного посадІвця, великорозумний "Прокуроре"
Відповісти
На відміну від тебе, Пирожик отримував і отримує зарплатню, посадовця. Наскільки відомо жоден керівник не звільняв його, і Сашко нормально справлявся з обов'язками, а от ті посадовці, котрі держкошти крадуть на вілли Янику, Азарову, Клімчуку і іншим, з часом все рівно сидітимуть!
Відповісти
Ага, всі сидітимуть. У пристойних хатках, як от Тягтибочок біля Києва
Відповісти
З таким толком і ти вали роби школу! Шо ліпиш!!! Для цього є влада але вони кажуть шо все файно, то нехай своїх дітей туди відправлять, ну іти також.
Відповісти
ух ти какой.давай бабло або не рипайся?не накрав то не лізь.а ти чо грошиками не поможеш?чого лікарню не збудуєш?фонд ,газети ,аверси-купуєш?полішучари типу тебе мозгом тронулись вже від тих благодєтєлів.вам тупим тільки лукашенка ще б сюда.тоді б на булці з хлібом писали тобі що ти червяк якого кормлять добрі держслужбовці тяжким трудом.
Відповісти
я в шоці з депутатів... Невже вони всі знають відповіді на ці питання і їм не потрібно підтримати запит? І тільки один Пирожик, виходить, не в курсі, що проблема вирішена.
Відповісти
Останні новини
Депутати не захотіли розбиратися з освітнім конфліктом у селі на Волині
03 вересень, 2013, 11:36