Куди піти у Луцьку на вихідних 11–12 грудня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ

Куди піти у Луцьку на вихідних 11–12 грудня. ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ
Робочі будні вже завершуються, попереду - вихідні. На цьому вікенді лучан чекає чимало заходів, на які можна сходить разом із родиною, друзями, коханою людиною або ж самому. Кожен зможе вибрати собі подію до душі.

Інформаційне агентство ВолиньPost підготувало для вас добірку заходів, які допоможуть «перезарядити батарейки» після робочого тижня.

Зауважимо, що Волинь досі перебуває у «червоній» зоні, тому ці заходи можуть відвідати лише вакциновані громадяни.

Субота, 11 грудня

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок відбудеться вистава «Лисичка-сестричка та вовк-панібрат». Режисер-постановник – заслужений діяч мистецтв України Данило Поштарук. Тривалість вистави: 45 хвилин. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 3 років.

О 18 годині у Волинському драмтеатрі покажуть камерну сцену «Мільйон парашутиків». Це комедійний трилер з елементами мелодрами. Режисер-постановник - заслужена артистка України Світлана Органіста.

Квитки - за номером 050 66 28 938.



О 19 годині у у MOJO Disco & Karaoke, що розташоване на Ковельській, 16, «відгримить» вечірка. Розважати гостей будуть Dj Bolshoi, Dj Strayder та Dj Gedz.

Зарезервувати столик - за номером 07 37 37 60 60.



О 19 годині у Волинському драмтеатрі відбудеться Національний конкурс «Міс Принцеса України-2021». Хедлайнер конкурсу - камеді-шоу «VIP Тернопіль». Квитки коштують від 180 до 2 013 гривень.

Купити білети можна за посиланням.



О 23 годині у Versailles Karaoke-Disco-Club, що на вулиці Грушевського, 2, запрошують на вечірку від LIANA MALINOVSKA - української діджейки, резидентки, бренд-менеджера та ведучої программи KISS FM RECOMMEDS.

Резервація столиків: 099 43 27 535.



Неділя, 12 грудня

З 11.30 до 15.00 відбудеться Благодійний забіг Миколаїв. Маршрут: права частина проспекту Соборності від ТРЦ “Порт Сіті” – перехрестя з проспектом Молоді.

Об 11 годині у Волинському академічному обласному театрі ляльок - вистава «Солом'яний бичок». Режисер-постановник – Дмитро Драпіковський. Тривалість вистави: 1 година 5 хвилин з антрактом. Вартість квитка: 40 гривень. Для дітей від 3 років.

О 12 годині у Волинському драмтеатрі відбудеться вистава «Жила - була Сироїжка». Це музична казка на дві дії.

Білети - за номером 050 66 28 938.



О 18 годині у Волинському драмтеатрі - вистава «Олеся». Це драма на дві дії. Режисер-постановник - Ярослав Ілляшенко.

Квитки можна замовити за номером 050 66 28 938.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.