Після бучі у Волиньраді чергує міліція?

Після бучі у Волиньраді чергує міліція?
Під час другого пленарного засідання 20 сесії Волинської облради депутат знайшов у приміщенні чотирьох міліціонерів.

Поки в сесійній залі точилися дискусії, голова фракції «Наша України» Сергій Слабенко кинувся на пошуки міліції, яка нібито приїхала до «білого дому», - пише IA ZIK.

Нагадаємо, 3 вересня у раді конфліктували опозиціонери та керівник Володимир Войтович: у голови відібрали картку для голосування. Після суперечки Войтович оголосив перерву.

4 вересня сесія продовжилася, але президію заблокували опозиціонери, заявивши, що керівництво ради не йде на поступки, а в приміщенні перебуває міліція.

Слабенко знайшов правоохоронців у кабінеті № 113. Там виявилося чотири міліціонери у формі та один чоловік у цивільному, який назвався слідчим.

«Хлопці, якщо ви вважаєте, що хтось просто так зайде до приміщення обласної ради під час проведення сесії, то ви глибоко помиляєтеся. Для охорони приміщення у нас укладена угода з охоронною фірмою. Раніше цю роботу виконувала державна структура «Титан». Ми їм довіряємо», - сказав він.

«Нас тут поставили, щоб ми охороняли громадський порядок», – заявив депутату один із міліціонерів.

«Яким чином три чоловіка у званні капітана тут перебувають і що вони збираються робити?», – обурився Слабенко.

«Ми забезпечуємо громадський порядок», – відповів ще раз міліціонер.

Депутат із цим не погодився: «Громадський порядок ви забезпечуєте отам на вулиці, в тих закладах, які потребують забезпечення. У вас що, є повідомлення, що якісь порушення відбуваються в обласній раді? Чи ви просто прийшли посидіти і почекати, поки порушення почнуться, а ви потім прибіжите?».

«Ми на місці є», – сказав працівник міліції.

«Ах, то ви вже на місці. Ще нічого не порушили, а ви вже на місці? Оперативно!» – поіронізував Слабенко і пообіцяв розібратися, «якого дива ви тут робите».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той Слабенко дійсно слабенко. Міліція чергує в "білому домі" постійно, цілодобово. А він тільки їх "знайшов", ще й знав, де шукати, видно хтось за руку провів і показав.
Відповісти
розкажи.як сторожєать тєло к та тєло б за гроші народні.скільки майорів там сидить та сєржантів..штука баксів вдень улєтає...а ще кнопки в машині в столі ,в брєлку в кишені...тоже оплачені тими ж..
Відповісти
міліція там вже давно не чергує там приватна охорона
Відповісти
Останні новини
Після бучі у Волиньраді чергує міліція?
04 вересень, 2013, 14:23