Купити квартиру у Львові на Сихові від Auroom Sunrise*

Купити квартиру у Львові на Сихові від Auroom Sunrise*
Багато хто мріє про своє власне житло, і не важливо у якому місті ви живете. Купити квартиру – це дуже відповідальний крок, до того ще й затратний. Тому обираючи житло для себе варто зважити всі недоліки та переваги.

Львів відоме місто на всю Україну. Він славиться своєю архітектурою та пам’ятками. Жити у Львові – мрія багатьох. Але сьогодні втілити цю мрію можна разом з компанією Auroom. Це надійний забудовник, що забезпечує Львів новими сучасними будинками, купити квартиру в одному з них можна вже сьогодні. Завдяки їй можна купити квартиру у Львові на Сихові від Auroom Sunrise.

Всі будівництва компанії Auroom мають всі необхідні документи, повністю відповідають чинному законодавству та перевіряються Асоціацією Західноукраїнських забудовників. Саме тому ви можете бути впевнені в якості вже побудованого житла та в тому, що будинок здадуть в експлуатацію (у випадку з незавершеним будівництвом).
Компанія має кілька проєктів, і один з них це новобудова Auroom Sunrise у Сихівському районі Львова. На території району знаходяться декілька великих виробництв та підприємств. Але житловий комплекс розташований так, що жоден з них не буде заважати комфортному життю, а вся необхідна інфраструктура знаходиться поруч.

Житловий комплекс має квартири від 40 до 154 м3. Тож ви маєте змогу обрати 1, 2,3 чи навіть дворівневу квартиру. Всі квартири мають розумне планування, великі енергоефективні вікна та індивідуальне опалення. Також є підземний паркінг та сучасний дитячий майданчик.
Будівництво йде повним ходом і вже найближчим часом будинок буде зданий в експлуатацію.

Ви маєте можливість придбати омріяне житло в одному найкрасивіших житлових комплексів, обрати планування та поверх.
Сихівський район дуже зручний для проживання. Ви легко зможете дістатись всіх відомих пам'яток, і вас не будуть турбувати товпи туристів. Це тихий район з великою кількістю магазинів, шкіл та дитячих садочків.

Компанією Auroom відома все зданими в експлуатацію житловими комплексами. Багато людей мешкає у нових квартирах та насолоджуються життям. І ви можете купити квартиру у Львові на Сихові від Auroom Sunrise та втілити свою мрію. Менеджери підберуть найзручніший та найвигідніший варіант саме для вас. І як тільки будинок здадуть в експлуатацію ви одразу отримаєте усі необхідні документи та станете повноправним власником новенькою квартири.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Купити квартиру у Львові на Сихові від Auroom Sunrise*
19 грудень, 2021, 16:07