Що змінилось в новенькому iPhone 13*

Що змінилось в новенькому iPhone 13*
Останнім часом ми не уявляємо своє життя без різноманітних гаджетів, зокрема без смартфонів. При чому їх існує такий величезний вибір, що коли виникає необхідність чи бажання змінити свій старий смартфон на новий, основна проблема – це проблема вибору.

Але якщо казати про популярність, то напевно всі погодяться з тим, що саме смартфони від відомої компанії Apple є найочікуванішими та найпопулярнішими.

Нове покоління смартфонів було презентовано світу 14 вересня 2021 року. І якщо порівнювати з попереднім iPhone 12, то iPhone 13 майже ні чим не відрізняється. І навіть виріз у верхній частині екрану зменшився лише трішки, хоча очікувалися більш глобальні зміни. Але попри це, iPhone 13 користується дуже великим попитом. І якщо ви мрієте про цей смартфон, то купити його можна на сайті
https://y.ua/iphone/iphone-13.

Що змінилося, а що залишилось в iPhone 13


Логічно порівнювати новенький смартфон iPhone 13 з його попередником. І перш за все багато споживачів порівнюють камери. Вони хоча й отримали нові функції, але глобально не змінилися в порівнянні з попередньою версією.

Щодо версій iPhone 13 та 13 mini, то змістився один модуль. Водночас обидві Pro-версії нічим не відрізняються. Щодо AR, то в презентації взагалі нічого не сказали.

Ті, хто постійно слідкує за останніми новинами від Apple, очікували супутниковий зв’язок у новому iPhone 13. Принаймі ходили чутки про це. Коли ж iPhone 13 презентували, то ці чутки не підтвердилися. Тому всі власники нового iPhone 13 у надзвичайних ситуаціях на подібний зв’язок можуть не розраховувати. Розв'язувати проблему доведеться самостійно.

Але все ж є і ключові нововведення: більш ємний акумулятор (як в iPhone 13 в порівнянні з iPhone 12, так і в iPhone 13 mini в порівнянні з iPhone 12 mini), варіанти накопичувача більш ємні, але разом з тим трохи виросла і товщина (на 0,3 мм) та маса.
Щодо пакування, то тонкою коробкою нас вже не здивуєш - зарядний пристрій, через який бокс раніше був об'ємнішим, Apple прибрала вже минулого року. Проте невелике нововведення все ж таки є: тепер виробник відмовився і від плівки — очевидно, з міркувань екології.
Усередині все як і раніше. У комплекті є кабель Lightning/USB-C, наклейка у вигляді логотипу Apple та ключик для виймання SIM-картки.

Майже не змінився і зовнішній вигляд, але багато хто і так вважає його досконалим.

Гнатися за модними тенденціями та купувати найновіші гаджети з їх появленням – особиста справа кожного. Прихильники айфонів з нетерпінням кожного року чекають виходу нових моделей, тому можна бути впевненими, що компанія Apple ще здивує своїми новинками. А поки можна насолоджуватись усіма сучасними функціями iPhone 13.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.