Сучасні помічники у прибиранні будинку*

Сучасні помічники у прибиранні будинку*
Навіть у разі проведення локального прибирання двічі на тиждень через деякий час виникає необхідність у генеральній — з миттям вікон, чищенням плитки на кухні та в санвузлі, пранням штор та тюлі, дезінфекцією сантехнічних приладів. Деякі люди вважають за краще звертатися за допомогою до клінерів, інші ж набувають кілька сучасних гаджетів, які підвищують якість прибирання та помітно скорочують час її проведення.

Про те, які прилади є незамінними помічниками прибирання будинку, читайте далі.

Робот пилосос


Від стандартних пилососів такі гаджети відрізняються тим, що вони наводять лад у приміщенні без участі людини. Вам знадобиться лише увімкнути пристрій, що можна зробити за допомогою смартфона.

Ціна робота пилососа варіюється залежно від його функціональних можливостей. Більшість моделей комплектуються спеціальними бічними щітками, за допомогою яких забруднення швидко та легко усуваються навіть із важкодоступних місць. Деякі роботи-пилососи вміють виявляти перешкоди на дистанції, і щоб не зіткнутися з ними, пристрої самостійно коригують напрямок руху.

Пароочисник


Гаджет призначений для очищення поверхонь від усіляких забруднень за допомогою гарячої пари. Пароочисник допоможе ретельно обробити кахель, плиту та духовку, сантехнічні прилади без застосування хімічних миючих засобів. Деякі моделі комплектуються спеціальною насадкою, яка дозволяє використовувати пароочисник не тільки для збирання, але і для прасування одягу. Вага найлегшого приладу вбирається у кілограма, тоді як пароочисник з безліччю функцій важить близько 2–3 кг.

Склоочисник


Робот-мийник вікон - ідеальний варіант для людей, які бояться висоти. Лише запустіть гаджет, і він очистить всі вікна в будинку, не залишаючи плям і розлучень.

Сьогодні на ринку електроніки можна зустріти склоочисники круглої та квадратної форми. Круглі моделі мають суттєвий недолік - через особливості форми вони не здатні дотягнутися до кутів, тому вам доведеться мити там вручну.

USB-пилосос


Такий сучасний гаджет, як USB-пилосос, сподобається всім без винятку. Він допоможе очистити клавіатуру від дрібного сміття, а також усунути пил з інших комп'ютерних аксесуарів. Деякі моделі оснащуються ліхтариком, видалення бруду за допомогою якого буде ретельнішим.

Машина для сушіння білизни


Якщо пральна машина сьогодні зустрічається практично в кожному будинку, то сушильні барабани ще не встигли завоювати таку велику популярність. А дарма, адже цей побутовий є незамінним помічником у господарстві.

Після покупки сушильної машини вам більше не доведеться переживати, що випрана білизна не встигне висохнути через дощ, що раптово почався, або чисті простирадла вберуть запах сигарет, які постійно курить сусід. Забудьте від мотузок на балконі. А висушену білизну можна одразу скласти у шафу, у результаті в квартирі буде підтримуватись порядок. Сушильна машина особливо сподобається молодим мамам, які зможуть отримати сухі пелюшки, сорочечки та повзунки практично відразу після прання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сучасні помічники у прибиранні будинку*
21 грудень, 2021, 13:32