Азаров порадив звільнити заступника губернатора та головного освітянина Волині, ‒ ЗМІ

Азаров порадив звільнити заступника губернатора та головного освітянина Волині, ‒ ЗМІ
Прем'єр-міністр України Микола Азаров порадив міністру освіти та науки Дмитру Табачнику звільнити заступника голови Волинської облдержадміністрації Олександра Курилюка та начальника обласного управління освіти Олександра Хомича, - повідомляють українські ЗМІ.

Так Азаров відреагував на інформацію про те, що в селі Осівці Камінь-Каширського району батьки не пустили першого вересня дітей в аварійну школу, - пише Вголос.

Зокрема, під час засідання Кабміну розглядалося питання про початок навчального року. Микола Азаров звернув увагу на те, що в Україні є школи, де навчальний процес досі не розпочався. Cеред них він назвав школу у селі Осівці.

Микола Азаров обурився, що проблема досі невирішена. І, за інформацією видання, порекомендував міністру освіти Дмитру Табачнику дати вказівку щодо звільнення Олександра Хомича та Олександра Курилюка.

Схожі рекомендації були дані і стосовно посадових осіб Івано-Франківської області, де існує аналогічна проблема.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 28
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хомич-безхребетний чиновник,який жодного рішення самостійно прийняти не може. Такого стану освітянської галузі на Волині,ще не було! Його притягнув з Ст. Вижви Курелюк,а Клімчук особисто возив на затвердження до Табачника. Риторичне питання-чи здадуть чиновників з партійними квитками ПР?
Відповісти
Як би всі такі чиновники були як Хомич, то держава процвітала б, більш толерантної, справедливої та знаючої людини я не зустрічав. Я не розумію тих хто говорить по-іншому.
P.S. А Вам, Педагог, я можу сказати тільки одне, не ганьбіть слова "педагог", воно Вам не підходить!
Відповісти
так забирайте цього чиновника собi. Буде вами керувати))))))), ото радостi вашiй не буде меж
Відповісти
ааахаха-ха КурЕлюк,Ст.Вижва-Ст.Вижівка. Шановний(а)Педагог, шкода,що ви обрали такий фах...починати варто з себе, а тоді кого судити
Відповісти
Учора,в Ківерцях у школі № 5 обвалився дитячий майданчик. В цей час на ньому були діти. Одна дівчина, учениця 4 класу, на яку упала конструкція постраждала, перелом руки.
Отак у нас готуються до навчального року, а працівники управління освіти перевіряють і атестують школи!!!!!!
Відповісти
В кожній школі є ще директор і завгосп. Чи чиновник з Луцька має сісти на кожну гойдалку, щоб перевірити її??
Відповісти
Шановний, не вводьте людей в оману. Маєте інформацію, наводьте факти!
Відповісти
ааа і з себе можна посміятися- когось судити! ось так, шановні добродії
Відповісти
Шановний працівник управління освіти. Життя та здоровя дітей - це не смішно!!! Хоч для ВАС?!
Відповісти
Як що ти аналітик то аналізуй!Немає порфесії толерантний, справедливий,знаючий чоловік! Є посада начальник управління освіти,який несе відповідальність за освітянські справи в області. За все треба відповідати!
Відповісти
В цього чоловіка не бракує відповідальності, в тім то справа, що він дуже відповідальний! А посада начальник управління освіти не може бути без таких якостей як толерантний, справедливий,знаючий свою справу!!!!!
Відповісти
погана ситуація в країні, а щодо посміятися, то напевне Гнідий свою помилку виправляв (кого судити-когось судити, хоча...
Відповісти
Шановні панове не хвилюйтесь. Регіони своїх не здадуть.А те,що ситуація в освітянській галузі катастрофічна то це беззаперечний факт!Хто винен,що освітою керують табачники,курилюки,хомичі? Та миж і винні!Бігли один поперед одного голосувати заПР номіналом у 100 чи200грн. Бідна наша Волинь,як що в неї такі керівники,як Курилюк та Хомич. Азірову респект!
Відповісти
Не вважаю себе винною у такій ситуації, бо за них не голосувала. І взагалі, у нас в країні все вирішуть зовсім не пересічні громадяни, тому не варто цього всього..всі ж знають: як, хто, за скільки чогось досягають.
Відповісти
ТИ, шановний, хоча б особисто знайомий з Курилюком що такі заяви робиш? Чи просто глор?
Відповісти
Звичайно простіше все списати на попередників,завгоспа,директора. Але для чого ми, платники податків, утримуємо чиновників! Хомич та Курилюк для того і поставлені,щоб проконтролювати зав райво,директорів,щоб не падали майданчики, не розвалювались школи. Як що Азіров додержить слова-вступлю в регіони!
Відповісти
Знайоми і з Курилюком і з Хомичем.Той вискочка із Старої Вижівки,який ходив без роботи,амбіцій більше ніж розуму. ПРийшов до влади то і бездару,дерибанщика Хомича за собою потягнув.Нічого,Волиняни пам"ять мають ,все згадають ПРидуркам!
Відповісти
Перед тим, як поливати людину брудом, могли б поцікавитись, коли проблема виникла. Школу не можуть побудувати 20 років, а винен Хомич? Чи може він за свою зарплатню може її добудувати? Держава не може, а не Хомич і не Курилюк.
Відповісти
Почитайте сьгоднішню інформацію на сайтах,як нинішня влада садочки побудувала,капсули заклали перед виборами,а садочки побудувати в Торчині,Ківерцях,Турійську забула, Ось так вони і ПРацюють-суцільний піар та показуха.
Відповісти
Ще совість є таке писати? Юля ваша з Вітьком Ю побудували багато?! А Тяхнибох з Кличком та кроліком ще вам "набудують"!:)
Відповісти
Для того ви, чиновники, повинні приймати вмілі управлінські рішення!От Азаров прийняв! І кошти в державі знайшлися і чиновників винних у неналежній підготовці до навчального року наказав покарати! Шкода,що не дотримається свого слова.
Відповісти
Невже не зрозуміло, що зажди шукають "козлів відпущення". Шкода, що хочуть такими зробити Курилюка і Хомича. Якби ще усі чиновники були такими. Дуже багато вони можуть зробити у державі з порожнім бюджетом.
Відповісти
а чому всі мовчать за відділ соц розвитку закладів обласної ради, який би і мав займатись питанням ремонту?
Відповісти
До відому, ремонт в закладі зроблено, а питаннями будівництва шкіл займається Департамент ЖКГтаБ ОДА!
Відповісти
так до жкб какие вопросы? к ним же нет притензий.а раз должен был какой-то отдел заниматся так значит он ДОЛЖЕН и заниматся ремонтом и строительством в том числе. какой там ремонт такой что родители детей боятся туда пускать?
Відповісти
Курилюк і Хомич слабенькі чиновники...і люди вони гнилі, хай звільняють, освіта точно від цього лише виграє.
Відповісти
На себе подивіться,які ви насправді.Хоча по писанині і так видно.В чужому оці скалку бачите,а в своєму й колоди не видно.
Відповісти
Не так довго знайомий з Курилюком, але як на мене людина хороша, і порадити може і підтримати
Відповісти
Останні новини
Азаров порадив звільнити заступника губернатора та головного освітянина Волині, ‒ ЗМІ
05 вересень, 2013, 11:26