Рожище готує під кладовище п’ять гектарів землі

Рожище готує під кладовище п’ять гектарів землі
Уже навесні померлих мешканців міста Рожище не буде де ховати, тому мерія планує розпочати будівництво нового міського цвинтаря.

Як пише «Віче-інформ», на старому міському кладовищі місць вже давно немає. Там хоронять лише по «броні», себто, якщо хтось ще за життя зайняв собі місце біля покійних родичів. На новому кладовищі, фактично через дорогу, справи ліпші: місця ще є, але їх обмаль.

«Добре знаємо цю проблему і зайнялися її вирішенням, - розповідає рожищенський міський голова Афган Алієв. - Ми вже виготовили проектну документацію на будівництво нового кладовища. Його територія - 5 гектарів. За приблизними підрахунками, його вистачить на двадцять років. Розташоване воно буде поблизу старих кладовищ, на вулиці Селянській, за очисними спорудами».

За словами Алієва, як тільки погода дозволить, розпочнеться будівництво. Спочатку буде споруджено огорожу та облаштовано центральну алею.

Загалом будівництво нового кладовища розраховане на три роки. Проектом передбачене також освітлення кладовища.

Будуть дотримані усі санітарні норми. Адже, якщо говорити про старі рожищенські кладовища, то помешкання жителів міста від них надто близько.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Рожище готує під кладовище п’ять гектарів землі
17 лютий, 2012, 17:07