Вибираємо плінтус під фарбування: рекомендації експертів*

Вибираємо плінтус під фарбування: рекомендації експертів*
Плінтус під фарбування – це стильне рішення, що підійде під будь-який стиль інтер'єру та функціональне призначення приміщень. Проте універсальність – далеко не головна перевага таких моделей. Вони надійні, міцні, неймовірно довговічні та естетично привабливі.

Алюмінієвий плінтус під фарбування – для стильних авторських інтер'єрів


Особливість такого плінтуса – у спеціальному кольоровому полімерному покритті, яке дозволяє фарбувати його у будь-який відтінок на палітрі RAL. Це відкриває максимально широкі можливості створення оригінальних дизайнерських інтер'єрів. Зазвичай такі плінтуси роблять абсолютно невидимими, забарвлюючи у колір стін – вони зовсім не виділяються на їхньому фоні. Інший варіант передбачає їхнє фарбування в інші відтінки, щоб вони стали частиною художньої композиції. Часто такий дизайн створюється у дитячих кімнатах чи ресторанах, де на стінах створюють гарні малюнки.

Алюмінієві фарбовані плінтуси виконують не лише естетичні, а й практичні функції. Вони маскують стик між підлогою та стіною, захищають дроти електрики та телекомунікацій, які проводять під ними.

Де купити алюмінієві профілі під фарбування?


Вибрати модель можна тут: https://alumpro.com.ua/blog/kak-vybrat-plyntus-pod-pokrasku/. Серед ключових переваг алюмінієвих профілів від компанії «Алюмпро» можна відзначити:

• найвищу якість. Продукція відповідає очікуванням та європейським стандартам, що підтверджується відповідними сертифікатами;
• довговічність - можуть прослужити до 80 років. Вони зносостійкі, з відмінними антикорозійними властивостями, не бояться дії ультрафіолету, хімічних речовин, перепадів температур;
• універсальність у використанні. Підходять для різних стилів інтер'єру та об'єктів нерухомості різного функціонального призначення – квартир та приватних будинків, офісів, торгових центрів та навіть промислових цехів або басейнів;
• естетичний, привабливий зовнішній вигляд;
доступна вартість. Ціни на якісну продукцію дуже демократичні.

Вся продукція є на складах, тому відправка не займе багато часу. Доставка в будь-яку точку України здійснюється лише за 1-3 робочі дні. Також можна замовити нестандартні форми та розміри профілі за індивідуальним проєктом, це недорого і також займає короткий час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибираємо плінтус під фарбування: рекомендації експертів*
26 грудень, 2021, 17:01