У Львові читали реп за тверезість. ФОТО. ВІДЕО

У Львові читали реп за тверезість. ФОТО. ВІДЕО
У Львові під міською радою відбулося незвичайне дійство: тут читали реп, пропагуючи тверезий спосіб життя.

Також організатори заходу - громадська організація "Твереза Галичина" - вимагали скасувати пивний тиждень у Львові, - пише Gazeta.ua.

"Львівський мер офіційно створює вигляд боротьби з алкоголем і намагається зобразити себе високоморальною людиною, але при цьому сам рекламує на власному новинному сайті коньяк, а в місті дає дозволи на проведення алкозбіговиськ під назвою "Третій міський фестиваль пива". Такі заходи спрямовані на споювання молоді та пропаганду алкоголізації серед населення. А ми виступаємо за тверезий спосіб життя, як такий, що є природнім для людини", - заявив один з організаторів Зеновій.

О 15:30 під входом у міськраду зібралось кілька десятків людей. Початок акції затягнули через відмову чиновників із міськради надати активістам електрику, хоч про таку потребу повідомляли завчасно.

Активісти розтягнули два банери із закликами "Тверезі батьки – здорові діти", "Звільнись від алкогольного та тютюнового рабства. Стань незалежним".

За подією спостерігали 6 міліціонерів.



"Люди вживають алкоголь через помилкові уявлення про те, що його можна і, навіть, треба пити, - говорив у мікрофон ведучий Роман. – Алкоголь вважають харчовим продуктом, щоправда, специфічним. Він продається у магазинах на полицях поряд із дитячим харчуванням, але пити його дітям заборонено. Насправді ж це сильнодіюча нервова отрута. Якщо її випити 8 грам на кілограм ваги, то – це смертельна доза. Про це ще в часи СРСР було відомо".

У цей час активісти на площі Ринок роздавали людям листівки із роз'ясненнями про те. Що таке алкоголь і закликами підтримати законопроект № 2062, який має суттєво зменшити алкоголізацію країни.

"Пиво – це круто. Я бухала і буду бухати", - вигукувала п'яна чорнява дівчина отримавши листівку.

Пізніше на імпровізовану сцену вийшов хлопець у червоно-синій картатій сорочці.

"Колись з тобою можна було траву хапати, а тепер ніби хочеш святим стати. Пробудіться, люди, Вас зомбують, цигарки та алкоголь Вам пропагують", - виконав пісню Славка Святинчука під назвою "Не йди за сліпими".



Потім відбулась коротка вікторина на тему шкоди алкоголю. Як виявилось, якщо народ випиває понад 8 літрів чистого алкоголю на душу населення в рік – це є пряма ознака вимирання народу. При цьому українці вживають понад 15 літрів алкоголю на душу населення, з урахуванням дітей.

Далі тверезівці заспівали пісень російською мовою й показали кілька роликів про тверезість і алкоголь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
реп читали за тверезість, молитву за упокій...репу.
впевнений, що така акція не переконала зменьшити вживання алкоголю навіть однієї людини.
Відповісти
Кстати если я не ошибаюсь то говорили о сотнях протестующих, и где они спрашивается, три парня да барышня вот и вся маргинальная тусовка , А крику было сотни Львовян за трезвый образ жизни. а на поверку , ПЕЙ ПИВО !!! УРА
Відповісти
Шо за пеЧалина((... ))))
Відповісти
Останні новини
У Львові читали реп за тверезість. ФОТО. ВІДЕО
06 вересень, 2013, 08:33
«Волинь» зіграє з «Таврією»
06 вересень, 2013, 08:20